.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til høretelefoner med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Batteri til trådløse hovedtelefoner

Forestil dig, at du ligger på stranden og lytter til din yndlingsmusik, og pludselig bliver det stille. Hvis dine trådløse bluetooth-hovedtelefoner bliver for hurtigt tømt, er det måske på tide at få et nyt batteri til at erstatte det trætte originale batteri. Hos subtel finder du batterier til mange forskellige mærker og modeller af høretelefoner, som du nemt kan bruge til at oplade dine hovedtelefoner. Uanset om du lytter til podcasts, lydbøger eller dansk pop, er det vigtigt at have lang batterilevetid, så din nydelse ikke slutter for tidligt. subtel hovedtelefon batterier er hurtigte at oplade og giver dig lang levetid, så du kan være sikker på, at din yndlingsspilleliste ikke stopper. Subtel® er Europas førende special onlinebutik for digitalt tilbehør med et bredt udvalg af genopladelige batterier af høj kvalitet til alle slags enheder.

Sorter efter:
85,00 kr.
150,00 kr.
65,00 kr.
109,00 kr.
90,00 kr.
69,00 kr.
225,00 kr.
99,00 kr.
119,00 kr.
179,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 16 >>

Hvilket batteri passer til mine høretelefoner?

For at sikre dig, at det batteri passer til dit høretelefoner, er der på hver produktside klare oplysninger om, hvilke mærker og modeller af hovedtelefoner og høretelefoner der er kompatible med det valgte batteri. Læs venligst omhyggeligt under oplysningerne på subtel, så dit mærke og modelnummer er angivet med kompatible enheder. Du kan også sammenligne de data, der står på produktet, med dataene på dit originale batteri for at se, om de stemmer overens. Du kan ofte finde disse oplysninger i brugermanualen til dine hovedtelefoner, hvis det er svært at se på det brugte batteri. Vores kundeservice er også tilgængelig alle hverdage for at besvare spørgsmål om, hvilken type batteri der passer til din specifikke hovedtelefonmodel.

Subtel høretelefoner-batterier er optimalt designet til det mærke og den model, der er beskrevet på hver produktside, for at sikre, at dit trådløse høretelefoner oplades optimalt. På denne måde holder dine bluetooth-hovedtelefoner længere, da de ikke bliver beskadiget af et batteri, der giver for lidt eller for meget strøm til dem. Det faktum, at du også sparer penge ved at købe et nyt batteri i stedet for helt nye hovedtelefoner, er en anden faktor, der taler for en udskiftning af batteriet.

Hvor længe holder batteriet i en høretelefon?

Nogle gange ønsker man bare, at festen aldrig skal slutte, at lydbogen bare skal fortsætte eller at podcasten skal vare i timevis. Til det formål har du brug for et genopladeligt batteri af høj kvalitet, der holder i lang tid. Subtels nye høretelefoner-batterier har netop dette: høj kapacitet og lang levetid takket være lithiumteknologi uden hukommelseseffekter. Det betyder, at batteriet oplades til 100 % hver gang, uanset tidligere opladningsmønster. Så din yndlingskunstner kan synge hele natten lang! Så hvis du er på udkig efter et holdbart og pålideligt batteri til din høretelefoner, er disse batterier særdeles perfekte. De fungerer selvfølgelig også godt som et backup-batteri, hvis dit nuværende batteri løber tør, så du ikke behøver at lede efter opladning eller lægge dine høretelefoner væk på stranden, når du ikke har lyst. På den måde giver du dig selv maksimal musikfrihed, og du kan streame musik i det uendelige til dine trådløse hovedtelefoner.

Er det sikkert at udskifte et høretelefoner batteri?

Det er ofte nemt at udskifte det originale batteri i dit bluetooth-høretelefoner, og det kræver ikke andet end et par værktøjer og en god YouTube-vejledning. Du kan naturligvis også finde disse værktøjer på subtel, som alle for at forenkle din batteriskift. På den måde bliver det nemmere for dig at udskifte batteriet i dine hovedtelefoner, og du kan nyde endnu flere løbeture, gåture om aftenen eller alenetid fyldt med musik.

De batterier, du finder hos subtel, er alle beskyttet mod kortslutning, overophedning og overspænding, hvilket garanterer sikkerheden, selv hvis det nye batteri ikke er originalt. Hver battericelle er også blevet testet individuelt for at sikre en professionel standard og er, som tidligere nævnt, specielt designet til de hovedtelefoner, der er beskrevet på hver produktside. Derfor kan du være sikker, når du bruger et subtel batteri.

Mange tilbud på tekniske produkter

På subtel forsøger vi naturligvis at skabe så meget overblik som muligt for dig i vores online-shop. Vi sælger de bedste erstatningsbatterier af høj kvalitet til hjemmet fra vores eget mærke CELLONIC® - uanset om du har brug for lithium- eller NiMH-batterier til din smartphone, tablet, værktøj, navigation, højttalere - du finder det hele i vores online shop!

Leder du efter mere end et batteri og andet praktisk tilbehør? Til fotografering finder du også smarte stativer, der gør det nemmere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, skærmcovers, opladningskabler, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i kundeservice, bruger dem til spil derhjemme eller til seriøse studier ved skrivebordet eller på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt