.dk

Skærmbeskyttere og covers til smartwatch, Fitbits mm.

Skærmbeskytter eller beskyttelsesfilm - beskytter dit smartwatch mod ridser

Hvor ofte oplever du ikke, at du forsøger at nå bunden af en rygsæk fyldt med ting, at du trækker en stram trøje over dine ærmekanter eller bare støder ind i ting ved et uheld i din hverdag? Alt dette kan ske dagligt og er ting, der kan forårsage ridser på skærmen på dit smartwatch. For at undgå netop disse scenarier, som ikke kun kan koste dig penge til udskiftning af skærmen, men også efterlade dig med en irriterende ridset eller endda revnet skærm, anbefaler vi en skærmbeskytter. Hvis du placerer et ekstra display-glas på ydersiden af skærmen på din fitness-tracker, kan du mange gange redde skærmen fra at knække.
Sorter efter:
99,00 kr.
69,00 kr.
79,00 kr.
99,00 kr.
59,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
89,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 16 >>

Subtel sælger skærmcovere i mange forskellige varianter, både i hårdere materialer som hærdet eller hærdet glas og også blødere plastikcovere til lidt afrundede skærme. Det skærmcover eller beskyttelsesglas, du vælger til dit smartwatch eller fitnessarmbånd, er specielt designet i et holdbart materiale, der sikrer, at skærmen på dit smartwatch holder i lang tid.

Hvilken skærmbeskytter passer til mit smartwatch?

Under hvert skærmbeskyttelsesprodukt kan du læse mere om dimensionerne på den specifikke beskyttelsesfilm eller skærmbeskytter, og om dens dimensioner og design passer til skærmen på dit smartwatch. Med så mange forskellige typer smartwatches, der findes i dag, er der lige så mange forskellige versioner af skærmbeskyttere. Fitnessarmbåndsbeskyttere med let afrundede hjørner eller kanter, i hårdere eller blødere materialer.

Hård eller blød, hvilken skærmbeskytter er bedst?

Den generelle regel er, at jo blødere materialet er, jo nemmere er det for skærmbeskytterne at passe på et ur, der ikke har en kantet form i enden af skærmen. En hårdere skærmbeskytter føles på den anden side mere som din "rigtige" skærm, og følelsen af at trykke på en glasskærm i stedet for en plastikskærm kan være vigtig for mange mennesker. Men hvis du kan lide skærmbeskyttere i hårdere materialer, men har en afrundet skærm, skal du ikke være bekymret - du kan finde formtilpasset beskyttelsesglas i Subtel-webshoppen. Alt sammen for at du kan finde et beskyttelsesglas eller plastik, der passer til dit smartwatch og dine behov.

Læs derfor omhyggeligt på hver produktside, om dit smartwatchs mærke og model er angivet som kompatibelt, så der ikke er risiko for, at skærmbeskyttelsen falder af i kanten, hvis skærmbeskyttelsen f.eks. er for hård til dit afrundede display. Hvis du er i tvivl, står vores kundeservice klar alle hverdage til at besvare eventuelle spørgsmål.

Støv- og smudsafvisende beskyttelsesfilm

Subtel-webshoppen kan du også finde beskyttelsesfilm til forskellige enheder for at gøre dem mere modstandsdygtige over for støv og snavs. Når vi rengør overflader, bruger vi gerne produkter eller svampe, der kan slide de overflader, du ønsker at rengøre, ned. Med beskyttelsesfilm til skærme beskytter du dit ur mod ridser og gør det lettere at rengøre.

Ikke alene får skærmen på dit smartwatch eller andre tekniske overflader en glat og holdbar overflade, men mange beskyttelsesfilm er nu til dags selvhelbredende. Filmens smarte molekyler heler let mindre ridser og skrammer. Plastik, der bliver ridset, hvis det sker, vil derfor snart være fortid.

Subtels displayglas eller displayplast beskytter naturligvis ikke kun mod mindre ridser, men fungerer også som en stødsikker og holdbar film på dit fitnessarmbånds display. Dette giver perfekt sikkerhed og tryghed, hvis du er en person, der altid bærer dit ur, både i hverdagen og på løbeture eller på en vandretur i en buskskov.

Skærmbeskyttelseshårdhed og klæbemiddel - hvad gør dem forskellige?

Som tidligere nævnt kan skærmbeskyttelseshårdheden være en afgørende faktor for, hvordan beskyttelsesglasset eller beskyttelsesplasteret sidder på dit smartwatch eller din sundhedstracker. Glasets eller plastens hårdhed beskrives i en stigende skala, der går fra blødere 2D, 3D til 9H, som er hårdt hærdet glas eller et glas kaldet asahi glas, som er hårdt japansk glas med pasformsgaranti. Da beskytterne fås i forskellige finishes, er der mange valgmuligheder, så du kan tilpasse din oplevelse og det, du leder efter til dit smartwatch.

Skærmens dæksler fås ofte i et af de nedenfor nævnte materialer og overflader:

  • Blød plast
  • Hård plast
  • Selvhærdende plast
  • Hærdet glas/Hærdet glas
  • Asahiglas

Afhængigt af skærmbeskyttelsens hårdhed kan klæbemidlet også spille en rolle. Går det kun rundt om kanten (kantlim) eller dækker det hele overfladen? Du kan læse mere om dette under hvert enkelt produkt, og klæbemidlet er naturligvis optimalt tilpasset det pågældende beskyttelsesglas.

Mange tilbud på tekniske produkter

Er du på udkig efter mere end en skærmbeskytter og andet praktisk tilbehør? Til fotografering finder du også smarte stativer, der kan gøre tingene lettere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, kabler, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme eller til seriøse studier ved skrivebordet eller på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

 

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.