.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til fastnet med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Trådløs fastnet telefon, pålidelige og langtidsholdbare batterier

Selv om mobiltelefonen har erstattet fastnettelefonen i de seneste år, er den stadig til stede i mange husholdninger. Hjemmetelefoner bruges også på kontorer, hos læger og i virksomheder. Den trådløse version er den mest udbredte, hvilket gør batterier til et uundværligt element for denne type apparat.

Batterier til fastnettelefoner er vores specialitet. Vi har et stort katalog af nye batterier, der er kompatible med de vigtigste mærker af trådløse enheder: AVM, Siemens, Panasonic, Cisco og mange flere.

subtel® batterier er specielt designet til det mærke og den model, der er angivet i kompatibilitetsafsnittet for hvert produkt i vores online shop, så din fastnettelefon får en perfekt tilpasset ny strømkilde. På denne måde holder din enhed længere, da den ikke lider under et batteri, der bruger for lidt eller for meget strøm.

Spar penge ved at udskifte batteriet i stedet for telefonen, og vær med til at beskytte miljøet med subtel®!

Sorter efter:
59,00 kr.
89,00 kr.
76,50 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
98,00 kr.
79,00 kr.
99,00 kr.
115,00 kr.
99,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

Hvornår skal jeg skifte batteriet i min trådløse fastnet telefon?

Der er få ting, der er mere frustrerende end at miste forbindelsen midt i et vigtigt opkald. Alle genopladelige batterier bliver efterhånden slidt op, enten på grund af intensivt brug eller fordi de er blevet slidt op efter mange års brug, og nogle gange skal batteriet udskiftes, fordi det ikke holder en halv dag eller kun få timer-

De batterier, vi producerer, er 100 % kompatible med de telefoner, der er angivet i beskrivelserne, og de celler, der anvendes i produktion, samling og design, er af høj kvalitet og er fremragende erstatninger for døde, ødelagte eller ikke længere fungerende batterier.

Ud fra sin erfaring som leverandør af genopladelige, nye og langtidsholdbare batterier har subtel® altid sat garantien for et batteri, der ikke overophedes, ændres eller svulmer op, i centrum for sin indsats. Sikkerheden og effektiviteten af vores kvalitetsprodukter er hjørnestenene i subtel®-filosofien.

Hvilket batteri er kompatibelt med min telefon?

Hvordan ved jeg, hvilket batteri der passer? Hvis batteriet i din trådløse telefon er defekt eller hurtigt løber tør, og du beslutter dig for at købe et nyt, skal du først og fremmest kontrollere to vigtige parametre: koden på dit originale batteri og telefonens nøjagtige model. Hvis du ikke kan finde batteriets kode, kan du nemt få de oplysninger fra din telefon.

Nogle gange kan det være lidt vanskeligere, fordi man har brug for specialværktøj, som du ikke har til rådighed på det pågældende tidspunkt. For at lette demonteringen af batteriet har subtel® det nødvendige værktøj til dig, f.eks. særlige demonterings-/monteringssæt. Når batteriet er blevet fjernet, skal du læse koden, der er trykt på batteriet: det er normalt alfanumeriske serienumre, der angives med "part-nummer" eller "modelnummer". Når du har fundet batterikoden, skal du blot indtaste den i søgelinjen på subtels hjemmeside for at se, om den findes i kataloget.

Hvis søgningen giver et eller flere resultater, kan du fortsætte med at kontrollere den anden parameter: den telefonmodel, som vi angiver i listen til højre på produktbeskrivelsessiden. Hvis din model svarer 100 % til en af modellerne på kompatibilitetslisten, er produktet kompatibelt. Vores erfaring viser, at vi altid anbefaler, at du læser hele produktbeskrivelsen og ser nøje på de medfølgende billeder. Når du har fundet den rigtige vare, kan du lægge den i kurven og klikke på "checkout" for at afslutte din bestilling.

Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, kan du naturligvis sende os en e-mail med et billede af det batteri, der skal udskiftes, både for- og bagside: Vi svarer dig hurtigst muligt, også selvom vi ikke har det i vores katalog.

Batterier til trådløse fastnet telefoner

Du kan udskifte et dødt eller defekt batteri i alle almindeligt anvendte telefoner. Interne genopladelige batterier, som de fleste batterier til trådløse telefoner, gør det muligt for enhederne at fungere korrekt ved at levere den nødvendige strøm. De oplades ved hjælp af et strømkabel, som er forbundet til en adapter og har et stik i den anden ende.

Et batteris effekt angives i amperetimer (Ah). Afhængigt af antallet af Ah, som et batteri har, kan både rækkevidden og opladningskapaciteten bestemmes. Med andre ord, jo højere strømstyrke et batteri har, jo længere levetid har det.

Hvilket batteri passer til min fastnettelefon?

På produktsiden i subtel® online shop finder du detaljerede oplysninger om de mærker og modeller af hovedtelefoner, der er kompatible med det valgte batteri. Læs kompatibiliteten af vores batterier omhyggeligt for at sikre dig, at dit modelnummer er opført blandt de kompatible enheder.

subtel®-batterier er specielt designet til det mærke og den model, der er angivet i kompatibilitetsafsnittet på hvert batteri, så dine trådløse og bluetooth-hovedtelefoner får den ideelle strømforsyning og en meget længere batterilevetid, da de ikke påvirkes af pludselig mangel på batteristrøm eller selvafladning.

Hvor lang tid tager det at oplade trådløse fastnettelefoner?

Opladningstiden for trådløse hovedtelefoner afhænger hovedsageligt af batteriernes kvalitet.

subtel® udskiftningsbatterier til hovedtelefoner er kendetegnet ved deres høje kapacitet og lange levetid takket være den hukommelsesfrie lithiumteknologi. Det betyder, at batteriet bliver fuldt opladet hver gang, uanset det tidligere opladningsmønster.

subtel® genopladelige batterier fungerer også perfekt som et backup-batteri til at erstatte dit originale batteri, hvis det skulle løbe tør, fordi der ikke er nogen stikkontakter på stranden eller i parken.

Er der en sikker måde at udskifte batteriet i fastnet-telefon på selv?

Det er normalt nemt at udskifte det originale Bluetooth-headsetbatteri, og det kræver kun nogle få værktøjer og en god YouTube-vejledning.

Alle subtel®-batterier er beskyttet mod kortslutning, overophedning og overspænding, hvilket garanterer maksimal sikkerhed, selv hvis udskiftningsbatteriet ikke er originalt.

Hver enkelt celle i vores batterier testes individuelt for at sikre, at de opfylder professionelle standarder, og som nævnt ovenfor er de specielt designet til de hovedtelefoner, der er anført på hver produktside.

Køb dit nye batteri hos subtel®

På subtel®-webstedet tilbyder vi dig det bredest mulige overblik over det store udvalg af produkter i vores katalog.

Uanset om du er på udkig efter lithium- eller NiMH-batterier til smartphones, tablets, værktøj, GPS, højttalere eller hovedtelefoner, kan du finde produkter af højeste kvalitet fra subtel® og vores eget mærke CELLONIC® i vores online shop!

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt