.dk

Kabel til tablet, pc'er og andre elektroniske enheder med forskellige stick: HDMI, AV Out, USB og meget mere

USB-, Firewire- eller andre kabler? Vi har det rigtige kabel til din enhed!

Hvad er den manglende faktor mellem din oplader og din tablet? Et godt kabel. Uanset om det er til opladning, dataoverførsel eller synkronisering, bør et godt datakabel mellem din tablet og computer kunne klare opgaven. Overførsel af fotos, softwareopdateringer, synkronisering af konti, hentning af oplysninger fra en harddisk - et godt datakabel eller en god USB-ledning sikrer hurtige overførsler eller kortere opladningstid.

Mærke
🔎︎
69,00 kr.

på lager og klar til levering

Hos subtel har vi oplader-og datakabler af høj kvalitet til enhver enhed. Vores husmærke CELLONIC® har de bedste kabler til dine enheder med hurtig opladning og hurtig dataoverførsel.

Thunderbolt eller Lightning. Hvilke kabler er egentlig egnede til min tablet?

Ved alle forskellige tablets og den tilsvarende forbindelse er det svært at se forskellene mellem kablerne. Så nogle mærker har deres egne forbindelser og stik. du næsten gennem træerne ser ikke skoven længere. Hvor mærker som Samsung eller Huawei generelt altid har USB-stik, har Apple altid sine egne stik. Ligesom Apple for mange år siden introducerede Firewire-kablet til bærbare computere og computere, arbejder Apple nu med Lightning-forbindelsen til deres iPad. Derudover findes der en håndfuld forskellige USB-tilslutningskabler, f.eks. USB 2.0, USB 3.0 og USB 3.1. Når du skal vælge det rigtige kabel, er det meget vigtigt at se på, hvilken type stik din tablet har! Desværre findes der også en række forskellige varianter. Hos subtel har vi et stort udvalg af forskelligt tilbehør til mange tablets, så sørg for at være godt informeret om de tekniske detaljer!

Hurtigt, hurtigere, hurtigst - hvor hurtigt er min tablet fuld igen?

Det afhænger naturligvis af en række faktorer. Hvilken slags forbindelse har du? Hvilken slags kabel? Dit datakabel er naturligvis medansvarlig for hastigheden af overførslen - uanset om det er energi eller data. I dag kan du også vælge en hurtigoplader. De har et USB-C-stik, der giver hurtig overførsel af data og energi. Da der stadig produceres mange forskellige stik på tabletmarkedet, er det svært at finde det rigtige stik. Der er en hel del forskellige forbindelser/kontakter, som gør forskellen i hastighed. I de mest almindelige tabletter er USB det mest almindelige. Det er naturligvis vigtigt at vide, hvilken type forbindelse din enhed har.

Forskellige muligheder - hvilket USB-stik har din tablet?

Der er i dag flere USB-stik:

USB Type A: Er den mest almindelige på bærbare computere, tastaturer og hubs.

USB Type B: Disse findes normalt på printere og scannere

Mini USB Type B: Findes oftest på kameraer og eksterne harddiske.

Micro USB Type B: Smartphones og tablets

USB Type C: De mest moderne og hurtige USB-stik. Med en superhurtig dataoverførsel og en strømforsyning på næsten 100 watt. Hvis du f.eks. ønsker at købe en hurtigoplader, vil den næsten altid have en USB-C-port.

Ofte kan du se nederst på din tablet, hvilken type forbindelse du har. Som USB-C til Android-enheder, hvor ældre telefoner ofte stadig har mini-USB. Apple er naturligvis kendt for deres Lightning-forbindelse.

Opladningstiden for din enhed er også meget vigtig og afhænger af din opladers effekt. Jo mere strøm, jo hurtigere oplades din enhed. Vores CELLONIC-opladere fås i forskellige varianter i vores webshop.

Forskellige muligheder - hvilken længde kabel vil du have?

Opladningskabler, datakabler, USB-kabler - med så mange forskellige kabler er det vigtigt at vide, hvor langt dit forbindelseskabel kan være, før det koster dig hastighed.

USB-kabler kan have en maksimal længde på 5 meter, ellers vil overførslen ikke længere fungere. Dette er naturligvis ikke nyttigt, når du streamer på et webcam eller overfører data til en harddisk. For at oplade en smartphone eller tablet er det naturligvis ikke nødvendigt at have et langt kabel, da der altid er en stikkontakt i nærheden. Hvis du imidlertid ønsker et længere kabel eller en længere løsning, kan du placere en hub imellem dem.

På Subtel-webstedet forsøger vi naturligvis hele tiden at udvide vores sortiment og opdatere det til moderne standarder. Da teknologierne ændrer sig hurtigt, arbejder vi altid på at have et bredt udvalg i vores webshop.

Vores mærke CELLONIC® har naturligvis også opladerkabler og batterier til din enhed i vores webshop. Du er kommet til det rette sted for at finde de bedste opladere!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.