.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til robotstøvsuger og batteridrevene støvsugere med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Støvsugerbatteri

Den daglige brug af batteridrevene støvsugere har gjort det hurtigere og nemmere at gøre rent. Du er i dag ikke længere bundet af en ledning, og overgangen fra ledning til batterier gør det i dag let at rengøre overalt. Disse enheder er ofte mindre end de klodset støvsugere med ledning, og kan derfor støvsuge områder du ellers ikke kunne gøre rent. Blandt andet under din seng.

Sorter efter:
399,00 kr.
Leveringsklar den 22.03.2024
5% rabat
ved forudbestilling
379,00 kr.
419,00 kr.
| -21%

329,00
kr.
339,00 kr.
558,00 kr.
| -11%

498,00
kr.
289,00 kr.
309,00 kr.
349,00 kr.
279,00 kr.
299,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 12 >>
subtel, der har specialiseret sig i produktion af batterier til mobile enheder, kom ind på dette marked i 2004. De batterier, vi producerer, er 100% kompatible med din støvsuger. De celler, der anvendes i produktionen, monteringen og designet, er af høj kvalitet og kan betragtes som en værdig erstatning for udtjente, defekte eller ikke længere fungerende batterier. Med sin erfaring som leverandør af batterier med en fremragende levetid, har vi hos Subtel 3 års garanti for et batteri. Det overophedes ikke eller ændres under brug og mister ikke strøm hurtigt. Sikkerhed og effektivitet er de to nøgleord, der kendetegner subtel batterier .


Hvilket batteri er kompatibelt med min støvsuger?

Hvordan ved jeg, hvilket batteri der er det rigtige for mig? Hvis batteriet på din støvsuger er opbrugt eller defekt, og du beslutter dig for at købe et nyt, skal du først og fremmest kontrollere to vigtige parametre: det første er koden på dit originale batteri, det andet er den nøjagtige model af din støvsuger. Når du ikke kan spore batteriets kode, skal du tage det ud af din støvsuger. For at gøre det nemt at afmontere batteriet har Subtel det nødvendige værktøj i sit katalog, f.eks. særlige sæt/sæt til afmontering/montering. Når batteriet er blevet skilt ad, er det nødvendigt at aflæse den kode, der er trykt på det: det er ofte et alfanumerisk serienummer, angivet med "part-number", "replacement", "serial-number", "battery pack". Når du har fundet batterikoden, skal du blot indtaste den i søgelinjen på subtel.dk for at se, om den findes i kataloget - det bliver ikke nemmere. Du vil også kunne finde et batteri til robotstøvsuger her.

Hvis søgningen giver et eller flere resultater, kan du gå videre til at kontrollere den anden parameter: støvsuger modellen . Hvis din model svarer 100% til en af modellerne på kompatibilitetslisten, er produktet kompatibelt. Af erfaring anbefaler vi altid, at du læser hele produktbeskrivelsen og nøje betragter de ledsagende billeder. Når du har fundet den rigtige vare, kan du lægge den i din indkøbskurv og klikke på "kurven " for at afslutte ordren.

Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, kan du naturligvis sende os en e-mail med et billede af det batteri, der skal udskiftes, både for- og bagside: Vi svarer dig hurtigst muligt, også selvom vi ikke har det i vores katalog.

Et batteris intensitet angives i amperetimer (Ah). Afhængigt af antallet af Ah, der er til rådighed for et batteri, kan du bestemme både rækkevidden og opladningskapaciteten. Med andre ord, jo højere strømstyrke et batteri har, jo større er dets rækkevidde.

Batterier til støvsugere er ofte genopladelige litium-ion-batterier. Brugen af dette materiale har gjort det muligt at slippe af med en række af de problemer, der kendetegnede nikkelbatterier. Et af disse problemer var hukommelseseffekten, der som nævnt ikke forekommer i forbindelse med lithium-ion-batterier.    

På hvilke støvsuger kan du udskifte et batteri?

Du kan udskifte et udtømt eller defekt batteri på alle batteridrevene støvsugere. Det er forholdsvist nemt at udskifte et støvsugerbatteri, og når den er afmonteret, kan du læse hvilke batterityper passer til din enhed.  

Hvornår skal jeg udskifte/bytte et batteri?

Hvis dit batteri ikke længere oplades eller aflades hurtigt, er det helt sikkert nødvendigt at udskifte det. Hvis der opstår et problem under opladning af batteriet, kan det også skyldes strømkablet. I dette tilfælde anbefaler vi, at du bruger et andet kabel, hvis du har et identisk kabel; alternativt kan du købe et nyt kabel for at sikre, at problemet kan skyldes et defekt kabel. Generelt kan det siges, at et kabel er mere omkostningseffektivt end at udskifte et støvsugerbatteri.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt