.dk

Smartphone holder til bil / cykel med montering

Effektive smartphone-opladere af høj kvalitet

På bilferier, på vej til arbejde eller på bilture - på mange bilture bruger vi vores mobiltelefoner til mange ting, hvilket ofte dræner batteriet, indtil batteritiden er ved at være opbrugt. Telefonens GPS kører måske, du tager billeder af smukke udsigter, lytter til Spotify-playlister eller ser YouTube for at fordrive tiden. Alt dette dræner batteriet, men vi har en løsning: Mobilopladere oplader din smartphone, mens du bruger den, så batteriet holder i uendelig tid. På den måde behøver du ikke at vente på at gå i byen, når du når frem til din destination, til din telefon er opladet.

Mærke
🔎︎

Længere batterilevetid til længere surfing

Bilopladere løser alle strømproblemer med din smartphone, og de kedelige øjeblikke på din biltur går lynhurtigt med uendeligt strøm til din mobil. Sæt vores oplader i cigarettænder udtaget i din bil eller lastbil, sæt den i din mobiltelefon, og problemet er løst! Mens personen ved siden af dig kører bil, kan du nemt bruge mange timer på YouTube eller lytte til podcasts og lydbøger, uden at du løber tør for batteri. Subtels biloplader hjælper dig med at oplade din telefon hurtigt og effektivt, så du kan komme hurtigere tilbage på vejen uden et nervøst blinkende mobilbatteri i tasken.

Hvordan ved jeg, hvilken oplader der passer til min smartphone?

For hver biloplader og biladapter tilbyder vi en liste over kompatible mobiltelefoner, der passer til opladeren. Sammenlign venligst de data, der er beskrevet om hvert produkt, med de data, der står i brugervejledningen til din smartphone eller mobiltelefon. For bilopladere er det generelt antallet af volt og ampere, som du skal kontrollere for at sikre, at telefonens batteri får den rette styrke til at oplade korrekt. Alle subtels bilopladere har også indbygget kortslutnings- og overspændingsbeskyttelse, så både du og din telefon kan føle jer trygge.

Forskellige opladere har også forskellige typer stik. Hvis du allerede har en oplader til din mobil, kan du se, hvordan stikket ser ud på den oplader, og se, om det, der er vist på vores produktbilleder, er det samme. De forskellige stik har også forskellige navne, hvilket burde gøre det lettere for dig at vælge det rigtige stik. Har du brug for en biloplader til en telefon, der har en mikro-USB-, USB-C-port eller lightning-stik? Hos subtel finder du alle de forskellige versioner, og mange opladere fås også som hurtigopladere ud over den almindelige biloplader.

Hvis du stadig er i tvivl, står vores kundeservice til rådighed alle hverdage for at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan være sikker på, at du foretager et godt køb.

Bilopladere til mobiltelefoner fra mange mærker

Subtels smartphone-opladere er tilpasset mange forskellige mærker, og i vores webshop kan du finde opladere, der er specielt designet til din mobiltelefon. Nedenfor finder du en liste over nogle af de mobilmærker, der fungerer med vores bilopladere:

 

Apple

Samsung

Doro

Xiaomi

Sony Xperia

Motorola

Nokia

Huawei og andre

 

Forskellige bilopladere til forskellige behov

Da der findes så mange mobiltelefoner og smartphones på markedet, findes der helt sikkert flere forskellige typer bilopladere til din mobiltelefon. Forskellige opladere har forskellige fordele, som er velegnede til forskellige behov og lejligheder. Som beskrevet ovenfor har vi hos subtel både almindelige bilopladere og hurtige opladere, som oplader dit mobilbatteri hurtigere.

Hurtige opladere er opladere, der har en opladningseffekt på mere end 5 watt. For at opnå dette er der to teknologier, der giver meget hurtig opladning: USB Power Delivery og Quick Charge. Begrebet hurtig opladning er dog ikke altid klart. Du bør derfor være opmærksom på, om din oplader er kompatibel med din enhed og opladerens effekt. Som beskrevet ovenfor skal du kigge i produktets brugermanual eller tjekke via vores webshop, om din smartphones mærke og model er opført blandt de kompatible enheder til denne oplader.

Opladere eller biladaptere

Hvis du er på udkig efter en mere enkel biloplader, hvor du allerede har et kabel, sælger vi også biladaptere. Mobilopladere leveres i dag ofte med et USB-stik og sælges med en løs adapterdel sammen med ledningen. Hvis det er tilfældet, kan du nemt købe en biladapter med et USB-stik til at supplere din batterioplader. Mange af disse biladaptere har dobbelte stik, så du kan oplade to enheder på samme tid. På den måde kan både dit mobilbatteri få mere batterilevetid, mens passageren ved siden af dig oplader sit kamera, sin tablet eller eksterne GPS.

Der er derfor en grund til, at bilopladere eller cigarettændere er berømte, da de giver dig mulighed for at oplade dine enheder i bilen eller campingvognen, mens du er på campingtur eller pendler om morgenen. De er perfekte rejseopladere og giver mulighed for længere brug af din smartphone under lange køreture. Denne type oplader fås også i en universel version og giver dig mulighed for at tilslutte et eller flere USB-kabler afhængigt af modellen, så telefonens batteri aldrig behøver at løbe tør for strøm.