.dk

12v stikkontakt til USB-opladere til kameraer og videokameraer

Effektive kameraopladere af høj kvalitet

Bilferier, bilture eller vanlife handler ofte om at skabe minder, og hvem har ikke kørt forbi en gul rapsmark om sommeren og tænkt wow - det skal fotograferes? Seværdigheder og smukke udsigter dukker ofte op, når du mindst venter det, og det ville være en skam, hvis batteriet på dit kamera lige er løbet tør for strøm.

Med en biloplader til dit kamera sker dette ikke, og du har sikret dig, at ethvert spontant motiv faktisk kan ende på kameraet. Og for at være ærlig, hvem har lyst til at vente med at tage på sightseeing, når du når frem til din destination, bare fordi dit kamera er afladet? Køb en kameraoplader til bilen, så kan dine fotominder blive mangedoblet.

Sorter efter:

Mere energi til flere billeder

Bilopladere løser alle strømproblemer med dit systemkamera, og dine fotomuligheder på køreturen går fra strømløse til kraftfulde i et snuptag. Sæt vores oplader i cigarettænder udtaget i din bil eller lastbil, sæt den i dit digitalkamera eller din batterioplader til kameraet, og problemet er løst! Det er nemt at oplade dit kamera og dets batteri i bilen, mens du kører, og det giver dig mange fordele. Subtels biloplader hjælper dig med at komme hurtigt og effektivt tilbage på vejen.

Hvordan ved jeg, hvilken oplader der passer til min enhed?

For hver biloplader og biladapter tilbyder vi en liste over kompatible kameraer, der passer til opladeren. Sammenlign også de data, der er beskrevet om hvert produkt, med de data, der er beskrevet i brugervejledningen til dit systemkamera eller analoge kamera. For bilopladere er det generelt antallet af volt og ampere, du skal kontrollere for at sikre dig, at batteriet i dit digitalkamera får den rette styrke til at oplade korrekt.

Forskellige opladere har også forskellige typer stik. Hvis du allerede har en oplader til dit kamerabatteri, kan du se, hvordan stikket ser ud på den oplader, og se, om det, der er vist på vores produktbilleder, er det samme. De forskellige stik har også forskellige navne, hvilket burde gøre det lettere for dig at vælge det rigtige stik. Har du brug for en biloplader til kamera, der har en micro-USB-, USB-C-port eller USB-A-stik? Hos subtel finder du alle de forskellige versioner, og mange opladere fås også som hurtigopladere ud over den almindelige biloplader.

Hvis du stadig er usikker, er vores kundeservice til stede alle hverdage for at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan være sikker på, at du foretager et godt køb.

Forskellige bilopladere til forskellige behov

Med så mange forskellige mærker af system- og digitalkameraer på markedet er der sikkert forskellige typer af bilopladere til dit kamera. Forskellige opladere har forskellige fordele, som er velegnede til forskellige behov og lejligheder. Som beskrevet ovenfor har vi hos subtelbåde almindelige bilopladere og hurtige opladere, som oplader dit kamerabatteri hurtigere.

Hurtige opladere er opladere, der har en opladningseffekt på mere end 5 watt. For at opnå dette er der to teknologier, der giver meget hurtig opladning: USB Power Delivery og Quick Charge. Ikke desto mindre er begrebet hurtig opladning ikke altid klart. Du bør derfor være opmærksom på, om din oplader er kompatibel med din enhed og opladerens effekt. Som beskrevet ovenfor skal du kigge i produktets brugermanual eller tjekke via vores webshop, om dit kameramærke og din kameramodel er opført blandt de kompatible enheder til denne oplader.

Opladere eller biladaptere

Hvis du er på udkig efter en mere enkel biloplader, hvor du allerede har et kabel, sælger vi også biladaptere. Opladere til go-pros eller actionkameraer leveres i dag ofte med et USB-stik og sælges med en løs adapterdel sammen med dit kabel. Hvis det er tilfældet, kan du nemt købe en biladapter med et USB-stik til at supplere din batterioplader. Mange af disse biladaptere har dobbelte stik, så du kan oplade to enheder på samme tid. På den måde kan både kameraets batteri få længere batterilevetid, mens passageren vælger den bedste afspilningsliste til turen.

Der er derfor en grund til, at bilopladere eller cigarettændere er berømte, da de giver dig mulighed for at oplade dine enheder i bilen eller campingvognen, mens du er på campingtur eller på ferie. De er perfekte rejseopladere og giver mulighed for længere brug af dit digitalkamera under lange køreture. Denne type oplader fås også i en universel version og giver dig mulighed for at tilslutte et eller flere USB-kabler afhængigt af modellen, så dit kameras batteri aldrig behøver at løbe tør for energi.

Opladere fås også i flere versioner, med en standardledning eller med et spiralkabel. Alt sammen så du kan vælge, hvad der passer bedst til dig, din bil og dit kamerabatteri.