.dk

Opladere og adapter til bærbare computere

Ny oplader til din bærbare computer ? Du kan naturligvis bestille den online hos subtel

I de sidste par år er digitaliseringen af vores sociale og professionelle miljø accelereret. Udtryk som "hjemmekontor" eller "arbejde hjemmefra" er blevet en del af vores daglige ordforråd. Alle disse ændringer har gjort brugen af mobile enheder - og især bærbare computere - endnu mere populær, da de giver os en masse frihed og fleksibilitet. Hvis din bærbare computeradapter er gået i stykker, eller hvis du bare leder efter en ekstra oplader til din bærbare computer, er du kommet til det rette sted!

Sorter efter:
229,00 kr.
179,00 kr.
179,00 kr.
199,00 kr.
249,00 kr.
249,00 kr.
300,00 kr.
270,00 kr.
169,00 kr.
249,00 kr.
1 2 3 >>

Subtel® er Europas førende online butik for digitalt tilbehør og tilbyder et bredt udvalg af højkvalitetsopladere til bærbare computere og notebooks.                    

Spar penge ved at udskifte din oplader i stedet for din bærbare computer, og vær med til at beskytte miljøet med subtel®!

Hvordan ved jeg, hvilken oplader der passer til min bærbare computer?

Hvis din oplader til bærbar computer er defekt, kan du udskifte den defekte oplader i stedet for at skille dig af med din bærbare computer. Det vil også spare dig mange penge!

Der findes en række forskellige typer af opladere, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige oplader til din computer. For hver oplader i vores online shop kan du læse specifikke produktdetaljer, herunder en liste over kompatible bærbare modeller. Ud over de kompatible modeller har vi også angivet den alfanumeriske kode for den oplader, som vores produkt er kompatibelt med. Se også på opladerens tilslutningstype. Vi anbefaler derfor, at du kigger på billederne på produktsiden for at dobbelttjekke, at det er den rigtige, inden du bestiller. Opladerens udgangsspænding er også en værdi, der bør kontrolleres to gange. I produktdetaljerne for vores opladermodeller beskriver vi altid spændingen og andre elektriske værdier, ud over de detaljerede billeder på produktet.

Hos subtel® online shop kan du finde specialdesignede genopladelige opladere til adskillige bærbare computere til stationære computere, gaming- og arbejdsbærbare computere med detaljerede oplysninger om kompatibiliteten af hvert enkelt batteri. Du kan nemt finde den opladermodel, du har brug for, ved at søge på internettet efter din computermodel.

Hvilke bærbare computere kan opladeren udskiftes på?

Det er slet ikke kompliceret at udskifte en oplader sammenlignet med at udskifte et batteri (som normalt heller ikke er særlig svært). En oplader er en ekstern enhed, der har et netværkskabel og en transformer. De købes som en enhed og erstatter den gamle batterioplader. De fleste bærbare computere og laptops har udskiftelige opladere og fungerer godt med både en ekstra oplader og en ekstra oplader. Behovet for at købe en ny kompatibel oplader kan skyldes det uundgåelige slid, som de udsættes for, fra mulige komponentfejl til muligt tab. På Subtel-webshoppen kan du læse mere om vores forskellige opladere og om, hvilke computere de passer til. Subtels opladere er specielt tilpasset til de modeller, der er anført på hver produktbeskrivelsesside, så du kan være sikker på, at opladeren passer optimalt til din bærbare computer.

Hvor længe holder din oplader til bærbare computere?

Det er meget vigtigt for mange mennesker at arbejde uafhængigt, og mange bruger deres bærbare computer i toget, på kontoret eller på hjemmekontoret. Der er en stor risiko for, at batteriet løber tør for strøm. Mange mennesker tager ofte deres adapter med sig i deres taske eller rygsæk og propper den med andre ting. Dette medfører ofte, at et kabel eller noget går i stykker. Derfor er det vigtigt, at du altid ruller dit kabel sammen og har nok plads i din taske. Du kan også opbevare din adapter i et etui. Vand er naturligvis en katastrofe for din adapter, så tag den med på ferie i en vandtæt taske. Efterhånden som teknologien ændrer sig, kan en ny oplader også oplade dit batteri mere effektivt og udnytte mere af den energi, der er lagret i batteriet, især hvis det er en oplader, der er designet specielt til din bærbare computer, som subtel kablet. På den måde får du mere frihed og kan bruge længere tid på den zoomopringning eller rydde op i din Excel-liste igen.

Køb din nye oplader hos Subtel!

Hos subtel forsøger vi naturligvis at skabe så meget overblik som muligt for dig. Vi har selvfølgelig også den bedste kvalitet af nye batteriopladere fra vores eget mærke CELLONIC® - og uanset hvad du har brug for til dit kamera, tablet, værktøj, navigation, hovedtelefoner - du finder det hele i vores webshop!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.