.dk

Batterier til bærebar: lang driftstid og høj kapacitet - både genopladelige batterier og normale

Ny batterier til bærbare computer i høj kvalitet

I de sidste par år er der sket en acceleration af digitaliseringen af vores sociale, men også professionelle relationer. Udtryk som "digital nomade" og "telearbejde" er blevet fuldt integreret i vores daglige ordforråd. Alle disse ændringer har gjort brugen af mobile enheder generelt mere udbredt, da de giver os stor autonomi, og bærbare computere i særdeleshed. Hvis batteriet til din bærbare computer er gået i stykker, eller hvis du blot leder efter et nyt og forbedret - eller ekstra batteri til din bærbare computer, er du kommet til det rette sted!

Sorter efter:
229,00 kr.
219,00 kr.
219,00 kr.
219,00 kr.
219,00 kr.
229,00 kr.
199,00 kr.
299,00 kr.
219,00 kr.
249,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 66 >>

subtel® er specialist i salg af tilbehør til elektroniske enheder i Europa med et bredt udvalg af genopladelige batterier af høj kvalitet til bærbare computere som mac, notebooks mm.          

Spar penge ved at udskifte dit batteri i stedet for din bærbare computer, og bidrag til miljøbeskyttelsen med subtel®

Hvordan ved jeg, hvilket batteri der sidder i min bærbare computer?

Hvis batteriet i din bærbare computer er defekt, har mistet kapacitet eller hvis dets selvafladning (den langsomme, spontane afladningsproces, der forekommer i alle batterier) er steget, kan du ved at udskifte det defekte batteri reparere din enhed i stedet for at smide den ud, hvilket sparer dig for mange penge.

I subtel® online shop finder du genopladelige batterier, der er specielt udviklet til utallige bærbare computere med detaljerede oplysninger om kompatibiliteten af hvert enkelt batteri.

Du kan også nemt finde ud af, hvilket batteri din bærbare computer har brug for, ved at søge på internettet efter din computermodel eller batteri-identifikationskoden på bagsiden af batteriet. Det angives normalt med ordene type, model eller udskiftning.

Hvordan passer man på et batteri til en bærbar computer?

Batterier foretrækker kulde frem for varme, da alle komponenterne i bærbare computere er pakket ind på det mindst mulige rum, hvilket gør det svært at køle dem. Når du har fundet det rigtige batteri til bærbare computere hos subtel® online shop, er det en god idé at følge nedenstående tips for at undgå at skulle købe batterier til din bærbare computer ofte, så du kan forlænge batteriets levetid og nyde godt af dets fulde opladningscyklus:

  • Lad være med at dræne batteriet på din bærbare computer, indtil den slukker automatisk.
  • Lad ikke batteriet stå ubrugt i lang tid - prøv at bruge det mindst en gang om måneden.
  • Alle disse batterier er meget følsomme over for høje temperaturer - hvis du bruger din bærbare computer til spil, skal du sørge for at fjerne batteriet og bruge computeren tilsluttet strømnettet.
  • Oplad batteriet i halve cyklusser for at undgå at aflade det helt.
  • Kontroller antallet af opladningscyklusser for dit batteri.
  • Prøv så vidt muligt at undgå at oplade og aflade batteriet flere gange om dagen.
  • Hvis du bruger din bærbare computer tilsluttet en stikkontakt, og batteriet kan fjernes, skal du gøre det.

Hvor længe holder batteriet i en bærbar computer?

Et genopladeligt batteris levetid under normale driftsforhold er 500 til 800 opladnings- og afladningscyklusser. Det svarer til en gennemsnitlig levetid på halvandet til tre år. Når batteriets levetid er opbrugt, vil det gradvist miste opladningstid, indtil det når op på mindre end 1 times standalone-brug. På det tidspunkt er det tid til at udskifte den.

Antallet af cyklusser, som et batteri kan have, afhænger imidlertid af, om det er afladet eller ej, når vi begynder at oplade det. Med andre ord, hvis vi aflader det helt, vil antallet af cyklusser i batteriet være omkring 500, men hvis vi kun aflader det, indtil der er 25 % tilbage, kan cyklusserne være så høje som 2.000 eller 2.500.

Alle subtel® genopladelige batterier har en høj kapacitet og en lang levetid takket være den hukommelsesfrie lithiumteknologi. Det betyder, at batteriet er fuldt opladet hver gang, uanset det tidligere opladningsmønster. Så hvis du er på udkig efter et pålideligt batteri med lang levetid, skal du besøge vores online shop. Vores batterier fungerer også perfekt som et backup-batteri, hvis det nuværende batteri skulle løbe tør, hvilket kan være meget nyttigt, når du ikke har stikkontakter i nærheden. Det giver dig den ultimative frihed fra at skulle bekymre dig om at oplade batteriet på din bærbare computer.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt