.dk

Holdere til bil / cykel med montering

Effektive bilopladere af høj kvalitet

Kører du i bil, og din GPS er i stykker? Har du brug for at oplade børnenes tablet på vej til arbejde eller forlænge batteritiden på din telefon på ferien? Bilopladere løser alle problemer, og din biltur går lynhurtig. Sæt vores oplader i cigarettænderen i din bil eller lastbil, og problemet er løst!

Det er nemt at oplade mobiler, computere, GPS'er eller tablets i bilen og giver dig mange fordele. Hvem ønsker trods alt at vente med at tage på sightseeing, når du er ankommet til din destination, eller at leve livet i en varevogn, bare fordi mobilen eller kameraet er fladt? Subtels bilopladere hjælper dig med at komme hurtigt og effektivt tilbage på vejen.

Sorter efter:
99,00 kr.
| -20%

79,20
kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
149,00 kr.
49,00 kr.
99,00 kr.
159,00 kr.
| -25%

119,00
kr.
168,00 kr.
168,00 kr.
1 2 3 4 5 6 >>

Hvordan ved jeg, hvilken oplader der passer til min enhed?

For hver biloplader og opladningsmodel tilbyder vi en liste over kompatible enheder. Hvis du selv vil udføre arbejdet eller kontrollere, at alt er i orden, kan du sammenligne de data, der er beskrevet for hvert produkt, med dataene i brugervejledningen til din enhed. For bilopladere er det normalt antallet af volt og ampere, som du skal kontrollere for at sikre, at din GPS eller tablet f.eks. får den rette strøm til at oplade korrekt.

Forskellige opladere har også forskellige typer stik. Hvis du allerede har en oplader til dit kamera eller din mobiltelefon, kan du se, hvordan stikket på den oplader ser ud, og tjekke, om stikket på vores produktbilleder er det samme. De forskellige stik har også forskellige navne, hvilket burde gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige stik. Har du brug for en biloplader med et micro-USB-, USB-C- eller Lightning-stik? Hos subtel finder du alle de forskellige versioner, og mange opladere fås også som hurtigopladere ud over standardbilopladeren.

Hvis du stadig er i tvivl, står vores kundeservice til rådighed alle ugens dage for at besvare dine spørgsmål, så du kan være sikker på at gøre et godt køb.

Forskellige bilopladere til forskellige behov

Da der er mange produkter på markedet, er der også mange forskellige typer af bilopladere til dine enheder. Forskellige opladere har forskellige fordele, som passer til forskellige behov og lejligheder. Som beskrevet ovenfor tilbyder subtels online shop både almindelige bilopladere og hurtige opladere, som oplader din enhed hurtigere.

Hurtige opladere er opladere med en opladningseffekt på mere end 5 watt. For at opnå dette er der to teknologier, der giver meget hurtig opladning: USB Power Delivery og Quick Charge. Begrebet hurtig opladning er dog ikke altid klart. Du skal derfor være opmærksom på, om din oplader er kompatibel med din enhed og opladerens effekt. Som beskrevet ovenfor skal du læse brugervejledningen til dit produkt eller tjekke via vores online shop, om din enhedsmodel er kompatibel med denne oplader.

Hvis du er på udkig efter en mere enkel biloplader, hvor du allerede har et kabel, sælger vi også biladaptere. Mange af dem har dobbeltstik, så du kan oplade to enheder på samme tid. På den måde kan GPS'en vise dig vejen, og passageren ved siden af dig kan søge efter den bedste rockplayliste i sit musikbibliotek.

Der er en grund til, at bilopladere eller cigarettændere er berømte, da de giver dig mulighed for at oplade dine enheder i din bil eller campingvogn, mens du camperer. Disse opladere er perfekte til rejser og giver dig mulighed for at bruge din GPS-navigator eller iPad i længere tid under lange rejser. Denne type oplader fås også i en universel version og giver dig mulighed for at tilslutte et eller flere USB-kabler afhængigt af modellen, så dit batteri aldrig løber tør for strøm.

Hvad er den maksimale opladningseffekt for en biloplader? I dag findes der cigarettænder opladere med Power Delivery-teknologi (PD), der kan levere op til 60 W.

Takket være denne effekt, som er meget højere end de gamle opladere, kan du nemt og hurtigt oplade de fleste mobiltelefoner fuldstændigt på 1-2 timer.Tips: Kan du ikke finde antallet af watt på en cigarettænder oplader-model? Gå ikke i panik, men beregn det bare. Watt = Ampere x Volt