.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til foto- og videokamera med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Kamera-batteri med høj kapacitet til hurtig opladning

Er dit kamera ved at dø for hurtigt og løber det tørt for hurtigt? Så kan et nyt batteri til dit fotoudstyr være en hjælp. Hos subtel finder du batterier til mange forskellige mærker og modeller af ældre kameraer og nyere digitalkameraer, som nemt kan give din enhed ny kraft og energi. Ved længerevarende optagelser eller spontane billeder er det vigtigt med en lang batterilevetid for ikke at miste muligheden for at få et perfekt billede. Subtels kamerabatterier oplades hurtigt og giver dig lang brugstid, så du kan være sikker på at tage det optimale billede.
Sorter efter:
95,00 kr.
119,00 kr.
115,00 kr.
95,00 kr.
169,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
149,00 kr.
119,00 kr.
129,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 95 >>

Hvilket batteri passer til mit kamera?

Hvis du ikke er sikker på, hvilket batteri der passer til din version af kameraet eller digitalkameraet, kan du finde alle de oplysninger, du har brug for at vide, på subtels produktsider. De fortæller dig, hvilket batteri der passer til hvilken kameramodel og hvilket mærke, så du kan være sikker på, at det er en passende erstatning for dit originale batteri og ikke beskadiger dit kamera eller dets oplader.

Hvis du stadig er usikker, kan du sammenligne batterioplysningerne på undertelefonen med oplysningerne i kameraets brugermanual. Her kan du se, hvor mange volt og ampere batteriet skal have for at kunne fungere korrekt, samt batteriets dimensioner. Vores kundeserviceteam er også til stede alle hverdage for at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan finde den perfekte erstatning til dit kameraudstyr.

Batterierne fra subtel er optimalt designet til det beskrevne mærke og den beskrevne model, så dit digitale eller ældre kamera kan få ny strøm, der passer perfekt til den pågældende enhed. På den måde holder din enhed længere, da den ikke tager skade af et batteri, der trækker for lidt eller for meget strøm gennem det. Det bedste er dog, at det er meget billigere at købe et nyt batteri end et nyt kamera, ikke sandt? Spar penge ved at købe et batteri til en overkommelig pris, og giv din trofaste følgesvend et længere liv.

Hvor længe holder et batteri til et kamera?

Batterier med lang levetid til kameraer, Go-Pros eller lignende fotoudstyr kan være afgørende, hvis du står over for et livs motiv, uanset om du ønsker at tage hurtige billeder på farten eller til pludselige motiver, venter på et bestemt øjeblik, når solen taber sine sidste stråler på himlen, eller når du tager spændende rejsebilleder. Til dette formål har du brug for et batteri med lang levetid.

Udskiftningsbatterierne fra subtel har alle en høj kapacitet og lang levetid takket være lithiumteknologi uden hukommelseseffekter. Det betyder, at batteriet er fuldt opladet hver gang, uanset dit tidligere opladningsmønster. Hvis du er på udkig efter et pålideligt batteri med lang levetid, er disse batterier derfor optimale. De fungerer naturligvis også godt som reservebatteri, hvis dit nuværende batteri skulle løbe tør, hvilket kan være en trøst, når der ikke er stikkontakter i nærheden. På denne måde får du maksimal frihed og behøver ikke at bekymre dig om at finde en stikkontakt til at oplade batteriet.

Er det sikkert at udskifte et kamerabatteri?

Det er ofte nemt at udskifte det originale batteri i et kamera eller fotoudstyr og kræver ofte kun nogle få værktøjer og en vejledning fra YouTube, afhængigt af kameratype. Du kan naturligvis også finde disse værktøjer hos subtel, som alle forenkler din batteriskift. Du kan finde dem her. På den måde bliver det nemt at udskifte dit batteri til fotografering med et nyt.

De batterier, du finder i vores webshop, har alle en beskyttelse mod kortslutning, overophedning og overspænding, hvilket giver en garanteret sikkerhed, selv hvis udskiftningsbatteriet ikke er et originalt batteri. Hver battericelle er blevet testet separat for at sikre en professionel standard og er, som tidligere nævnt, specielt designet til at passe til de kameraer, der er nævnt på hver produktside. Derfor kan du være helt sikker, når du bruger et subtel batteri.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end et batteri og andet praktisk tilbehør? Til fotografering finder du også smarte stativer, der kan gøre tingene lettere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, skærmcovers, opladningskabler, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme eller til seriøse studier ved skrivebordet eller på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som nyt batterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt