.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til smartphones med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Genopladelige smartphone-batterier - den pålidelige strømkilde fra subtel®

Udviklingen af smartphones i de seneste årtier har gjort det muligt at udføre et stigende antal funktioner direkte fra vores mobile enheder. Mens opkald oprindeligt var den eneste funktion, der kunne benyttes, har de vigtigste mobiltelefonproducenter med overgangen fra analogt til digitalt signal gjort det muligt at sende beskeder, fotos og videoer. I den tidlige æra kunne mobiltelefonens batterier holde i mange dage. Den moderne brugers behov for at kunne udnytte mange forskellige funktioner har fået alle producenter til at designe og producere stadig kraftigere, lettere og mere holdbare batterier. Men nogle gange skal batteriet i en mobiltelefon udskiftes, fordi det ikke længere holder en halv dag.

Sorter efter:
79,00 kr.
69,00 kr.
79,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
69,00 kr.
89,00 kr.
69,00 kr.
89,00 kr.
79,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 76 >>

Hos subtel®, en virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af batterier til mobile enheder, finder du genopladelige batterier med lang levetid, som er 100 % kompatible med din mobiltelefon. De celler, der anvendes til produktion, samling og design af vores batterier, er af højeste kvalitet og testes individuelt for at sikre, at de opfylder alle professionelle standarder.

Tag et kig på vores websted og find det rigtige erstatningsbatteri til din mobiltelefon takket være de detaljerede oplysninger om kompatibiliteter i beskrivelsen af hver enkelt vare.

Spar penge ved at udskifte dit batteri i stedet for din enhed, og bidrag dermed til at beskytte miljøet med subtel®!

Hvilket batteri er kompatibelt med min telefon?

Hvordan ved jeg, hvilket batteri der passer til mig? Hvis batteriet i din mobiltelefon er fladt eller defekt, og du beslutter dig for at købe et nyt, skal du først og fremmest kontrollere to vigtige parametre: koden på dit originale batteri og den nøjagtige model af din telefon.

Strømstyrken i et batteri angives i amperetimer (Ah). Afhængigt af antallet af Ah i et batteri kan du bestemme både autonomien og opladningskapaciteten. Med andre ord, jo højere strømstyrke et batteri har, jo længere er dets autonomi.

Mobiltelefonbatterier er næsten altid genopladelige lithium-ion-batterier. Brugen af dette materiale har gjort det muligt at slippe af med en række problemer, f.eks. hukommelseseffekten, som tidligere var kendetegnende for nikkelbatterier.

Hvordan skifter man et batteri til en mobiltelefon?

Hvis du ikke kan spore batteriets kode, skal du fjerne det fra telefonen. Nogle gange kan det være en ret kompliceret opgave, som du skal bruge specialværktøj til.

 For at gøre udskiftning af batterier nemmere har subtel® alle de nødvendige værktøjer i sit katalog. De spænder fra sæt til afmontering eller samling af din enhed til tænger med sugekopper. Når batteriet er blevet skilt ad, skal du læse den kode, der er trykt på det: det er normalt et alfanumerisk serienummer, der angives med udtrykkene delnummer, udskiftning, serienummer eller batteripakke. Når du har fundet batterikoden, skal du blot indtaste den i søgelinjen på sutel.dk online shop for at se, om den findes i kataloget.

Hvis søgningen giver et eller flere resultater, kan du kontrollere den anden parameter: mobiltelefonen model. Hvis din model svarer 100 % til en af modellerne på kompatibilitetslisten i batteribeskrivelsen, er produktet kompatibelt.

Hvis du er i tvivl om kompatibilitet eller andre spørgsmål vedrørende vores produkter, skal du naturligvis ikke tøve med at sende os en e-mail med et billede, for- og bagside, af det batteri, der skal udskiftes: Vi vil svare dig hurtigst muligt, selv om vi ikke har det i vores katalog.

De forskellige typer af batterier

- Interne genopladelige batterier - som de fleste batterier til mobiltelefoner og smartphones gør det muligt for enhederne at fungere korrekt ved at levere den nødvendige strøm. De oplades via et strømkabel, der er forbundet til en adapter med et stik i den anden ende (f.eks. USB Type-C).

- Eksterne batterier eller powerbanks - brugen af disse typer batterier er steget dramatisk siden udgivelsen af smartphones og deres kortvarige batterier. Powerbanken fungerer som et supplement til det originale batteri, hvis det skulle løbe tør for strøm. Disse batterier er uundværlige, når du ikke har en stikkontakt ved hånden.

På hvilke telefoner kan batteriet udskiftes?

Du kan udskifte et dødt eller defekt batteri i alle almindelige smartphones. Forskellen ligger i, hvor svært det er at fjerne batteriet fra hver enkelt telefon (det samme gælder dog for LCD-skærme). Den nyeste generation af smartphones bliver mere effektiv, men også mere kompleks. De interne mikrokomponenter bliver stadig mindre og mere skrøbelige, så du skal sandsynligvis bruge de værktøjer, der er nævnt ovenfor.

Hvornår skal jeg udskifte eller bytte et batteri?

Hvis batteriet ikke længere oplades, eller hvis det aflades hurtigt, er det på tide at udskifte det. Hvis der opstår et problem under opladning af batteriet, kan det også skyldes strømkablet. I dette tilfælde anbefaler vi, at du bruger et andet kabel, hvis du har et identisk kabel, eller at du køber et nyt for at sikre dig, at problemet skyldes et defekt kabel.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt