.dk

Kabel til computer, bærebar, mus og tastetur med forskellige stick: HDMI, AV Out, USB og meget mere

USB-, Firewire-, Thunderbolt- eller Lightning-kabler? Vi har det rigtige kabel til din enhed!

Hvad mangler du for at tilslutte din oplader til din enhed? Et godt kabel. Uanset om det er til opladning, overførsel af filer eller synkronisering af data, kan et godt datakabel mellem dine enheder klare opgaven. Overfør fotos, udfør softwareopdateringer, synkroniser konti eller hent oplysninger fra en harddisk - et godt datakabel eller USB-kabel sikrer hurtig overførsel eller kortere opladningstid.

Hos subtel har vi OTG-opladere og USB-kabler af høj kvalitet til alle enheder. Vores eget mærke CELLONIC® har de bedste kabler til dine enheder med hurtig opladning og hurtig dataoverførsel.

99,00 kr.
99,00 kr.
| -50%

49,50
kr.

ikke tilgængelig
99,00 kr.
| -50%

49,50
kr.
på lager og klar til levering

Hvilke typer kabler er tilgængelige til min enhed?

På grund af alle de forskellige smartphones, tablets og computere kan man sige, at man ikke længere kan se skoven for bare træer. Der findes så mange forskellige versioner af kabler og ledninger. Hvor mærker som Samsung eller Huawei generelt altid har USB-stik, har Apple sine egne stik. Ligesom da Apple introducerede Firewire-kablet til bærbare computere og pc'er, arbejder Apple nu på Lightning-stikket til sine smartphones. Derudover findes der en håndfuld forskellige USB-tilslutningskabler, f.eks. USB 2.0, USB 3.0 og USB 3.1. Når du skal vælge det rigtige kabel, er det meget vigtigt at se, hvilket stik din enhed har. Hos subtel har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til mange enheder, så sørg for at være godt klar over de tekniske detaljer.

Hurtigt, hurtigere, hurtigst - hvor hurtigt vil min telefon være fuldt opladet igen?

Det afhænger naturligvis af en række faktorer. Hvilken type forbindelse har du? Hvilken type oplader? I dag kan du også vælge en hurtig oplader til din enhed. Den har et USB-C-stik, der sikrer hurtig overførsel af data og energi. Der er mange forskellige forbindelser og stik, som gør forskellen i hastighed ud. USB er den mest almindelige blandt smartphones, bærbare computere og tablets. Derfor er det vigtigt at vide, hvilken type forbindelse din enhed har.

Forskellige muligheder - hvilket USB-stik har din oplader eller enhed?

Der findes en del forskellige USB-tilslutninger, og vi nævner nogle få af dem nedenfor for at gøre valget nemmere for dig:

  • USB type A: Mest almindeligt på bærbare computere, tastaturer og hubs.

  • USB type B: Disse findes normalt på printere og scannere

  • Mini - USB type B: primært til kameraer og eksterne harddiske

  • Micro USB type B: Smartphones og tablets

  • USB Type C: De mest moderne og hurtige USB-stik. Med superhurtig dataoverførsel og en strømforsyning på næsten 100 watt. Hvis du f.eks. ønsker at købe en hurtigoplader, har den næsten altid en USB-C-port.

Du kan ofte se, hvilken type forbindelse eller stik du har, nederst på din smartphone eller tablet. Som f.eks. USB-C til Android-enheder, hvor ældre telefoner ofte stadig har mini-USB. Apple er naturligvis kendt for sit Lightning-stik. Opladningstiden for din enhed er også meget vigtig og afhænger af opladeren og dens kapacitet. Jo mere strøm, jo hurtigere genoplades enheden. Vi har vores CELLONIC-opladere i forskellige varianter i vores online shop.

Forskellige muligheder - hvilken længde kabel vil du have?

Opladningskabler, datakabler, USB-kabler, OTG-opladere - der er så mange forskellige navne på kabler, at det kan være forvirrende at vide, hvad man skal vælge. Mange tænker måske ikke over, at kablets længde også spiller en rolle for din enheds overførsels- eller opladningskapacitet. Jo længere kablet er, jo langsommere er hastigheden.

USB-kabler kan have en maksimal længde på 5 meter, hvorefter overførslen ikke længere fungerer. Det er derfor ikke nyttigt, når du streamer medier på et webcam eller overfører data til en harddisk. Desuden er det ofte ikke nødvendigt at have et langt kabel til opladning af en smartphone eller tablet, når der nu om dage ofte er en stikkontakt i nærheden. Hvis du leder efter en længere ledning eller løsning, kan du f.eks. placere en hub imellem dem for at undgå at miste hastighed.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end et kabel og andet praktisk tilbehør? Til fotografering kan du også finde smarte stativer, der kan gøre det hele nemmere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, skærmcovere, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme, studerer seriøst på skrivebordet eller er på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

I subtel-webshoppen forsøger vi konstant at udvide vores sortiment og opdatere det til moderne standarder. Da teknologien er under konstant forandring, arbejder vi hurtigt for altid at have det nyeste i vores brede sortiment. Vores eget mærke CELLONIC® har naturligvis også opladerkabler og batterier.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.