.dk

Skærmbeskyttere og covers til Samsung Galaxy, Apple iPhone mm.

Skærmbeskytter eller beskyttelsesfilm - beskytter din smartphone mod ridser

Du er ude at løbe en tur i parken, og pludselig falder din mobiltelefon ud af lommen. Ulykken sker så hurtigt, at skærmen på din smartphone sprækker. For at undgå netop disse scenarier, som ikke kun kan koste dig penge til udskiftning af skærmen, men også efterlade dig med glassplinter i fingerspidserne, anbefaler vi en skærmbeskytter. Hvis du placerer et ekstra displayglas på ydersiden af din mobilskærm, kan du mange gange redde skærmen fra at knække.

Sorter efter:
59,00 kr.
39,00 kr.
119,00 kr.
29,00 kr.
59,00 kr.
69,00 kr.
69,00 kr.
39,00 kr.
69,00 kr.
69,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 28 >>

Subtel sælger skærmbeskyttere i mange forskellige varianter, både i hårdere materialer som hærdet eller hærdet glas og også i blødere plastik til lidt afrundede skærme. Den skærmbeskytter eller det beskyttelsesglas, du vælger til din mobiltelefon, er specielt designet i et holdbart materiale, så du kan være sikker på, at skærmen på din mobil eller smartphone holder i lang tid.

Hvilken skærmbeskytter passer til min telefon?Under hvert skærmbeskyttelsesprodukt kan du læse mere om dimensionerne på den specifikke beskyttelsesfilm eller skærmbeskytter og om, hvorvidt dens dimensioner og design passer til din smartphone. Med så mange forskellige typer mobiltelefoner i dag er der lige så mange forskellige versioner af skærmbeskyttere. Skærmbeskyttere til smartphones med let afrundede hjørner eller kanter, i hårdere eller blødere materialer.

Subtel sælger også skærmbeskyttere, der er "case-venlige", hvilket betyder, at det beskyttende glas, plastik eller film slutter ca. 2 millimeter før kanten af smartphone skærm. Dette er for at give dig mulighed for at bruge dine yndlingsskins på din telefon, selv om du vælger at beskytte skærmen.

Hård eller blød, hvilken skærmbeskytter er bedst?

Den generelle regel er, at jo blødere materialet er, jo nemmere er det for skærmbeskyttere at passe på mobilskærme, der ikke har en kantet form i enden af skærmen. En hårdere skærmbeskytter føles på den anden side mere som din "rigtige" skærm, og følelsen af at trykke på en glasskærm i stedet for en plastikskærm kan være vigtig for mange mennesker. Men hvis du kan lide skærmbeskyttere i hårdere materialer, men har en afrundet skærm, skal du ikke være bekymret - du kan finde formtilpasset beskyttelsesglas på subtel. Alt sammen for at du kan finde et beskyttelsesglas eller plastik, der passer til din smartphone og dine behov.

Så tjek hver produktside omhyggeligt for at se, om din telefons mærke og model er angivet som kompatibel, så der ikke er nogen risiko for, at den falder af i kanten, hvis skærmbeskytteren f.eks. er for hård til din afrundede skærm. Hvis du er i tvivl, står vores kundeservice klar alle hverdage til at besvare eventuelle spørgsmål.

Skærmbeskyttelseshårdhed og klæbemiddel - hvad gør dem forskellige?

Som tidligere nævnt kan skærmbeskyttelseshårdheden være en afgørende faktor for, hvordan beskyttelsesglasset eller plasteret sidder på din mobiltelefon. Glasets eller plastens hårdhed beskrives i en stigende skala, der går fra blødere 2D, 3D til 9H, som er hårdt hærdet glas eller et glas kaldet asahi glas, som er hårdt japansk glas med pasformsgaranti. Da nuancerne fås i forskellige finishes, er der mange valgmuligheder, så du kan tilpasse din oplevelse.

Skærmens dæksler fås ofte i et af de materialer og overflader, der er anført nedenfor:

  • Blød plast

  • Hård plast

  • Selvhærdende plast

  • Hærdet glas / Hærdet glas

  • Asahiglas

Afhængigt af skærmbeskyttelsens hårdhed kan klæbemidlet også spille en rolle. Går det kun rundt om kanten eller dækker det hele overfladen? Du kan læse mere om dette under hvert enkelt produkt, og klæbemidlet er naturligvis optimalt tilpasset det pågældende beskyttelsesglas.

Støv- og smudsafvisende beskyttelsesfilm

Hos subtel kan du også finde beskyttelsesfilm til tekniske produkter for at gøre dem mere modstandsdygtige over for støv og snavs. Når vi gør rent, bruger vi gerne stærke produkter, sprays eller svampe, som kan slide de overflader, du ønsker at gøre rent, ned. Med beskyttelsesfilm til skærme beskytter du overfladen mod ridser og gør den lettere at rengøre.

Ikke alene får din smartphoneskærm eller andre tekniske overflader en glat og holdbar overflade, men mange beskyttelsesfilm er i dag selvhelbredende. Filmens smarte molekyler heler let mindre ridser og skrammer. Plastik, der bliver ridset, hvis det sker, vil derfor snart være fortid. Farvel til skærmskift.

Selvfølgelig beskytter Subtels displayglas eller displayplast ikke kun mod mindre ridser, det fungerer også som en stødsikker og holdbar film på din smartphones skærm. Det giver perfekt sikkerhed og tryghed, hvis du er en person, der altid har din telefon med dig, uanset situation eller forhold. En løbetur i skoven, i baglommen på dine arbejdsbukser, på sandstrandene på din ferie i udlandet ... intet er længere for usikkert for din mobilskærm.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end en skærmbeskytter og andet praktisk tilbehør? Til fotooptagelser finder du også smarte stativer, der gør det hele nemmere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, kabler, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme eller til seriøse studier ved skrivebordet eller på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.