.dk

Skærmbeskyttere og covers

Skærmbeskytter, beskyttelsesglas eller beskyttelsesfilm - beskyt dine tekniske produkter mod ridser

Du er ude at løbe en tur i parken, og pludselig falder din mobiltelefon ud af lommen. Ulykken sker så hurtigt, at skærmen på din smartphone sprækker. For at undgå netop disse scenarier, som ikke kun kan koste dig penge til udskiftning af skærmen, men også efterlade dig med glassplinter i fingerspidserne, anbefaler vi en skærmbeskytter. Hvis du placerer et ekstra skærmglas på ydersiden af skærmen, kan du mange gange redde skærmen fra at knække.


Sorter efter:
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
39,00 kr.
69,00 kr.
99,00 kr.
119,00 kr.
119,00 kr.
79,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 47 >>

Subtel sælger skærmbeskyttere i mange forskellige varianter, både i hårdere materialer som hærdet eller hærdet glas og også i blødere plastik til lidt afrundede skærme. Den skærmbeskytter eller det beskyttelsesglas, du vælger til din enhed, er specielt designet i et holdbart materiale, så du kan være sikker på, at skærmen på din telefon, dit kamera, din tablet eller din bærbare computer vil holde længe.

Hvilken skærmbeskytter passer til min enhed?

Under hver kategori af skærmbeskytter kan du læse mere om dimensionerne på den specifikke beskyttelsesfilm eller skærmbeskytter og om, hvorvidt dens dimensioner og design passer til din enhed. Med så mange forskellige produkttyper, der findes i dag, er der lige så mange forskellige versioner af skærmbeskyttere. Skærmbeskyttere til produkter med let afrundede hjørner/kanter, i hårdere materialer eller i blødere materialer.

Subtel sælger også skærmbeskyttere, der er "case-venlige", hvilket betyder, at det beskyttende glas, plastik eller film slutter ca. 2 millimeter før skærmens kant, så du kan bruge dine foretrukne skins på din mobiltelefon, smartphone eller tablet.

Den generelle regel er, at jo blødere materialet er, jo lettere er det for skærmbeskyttere at passe på skærme, der ikke har en kantet form i skærmens ende. En hårdere skærmbeskytter føles på den anden side mere som din "rigtige" skærm, og følelsen af at trykke på en glasskærm i stedet for en plastikskærm kan være vigtig for mange mennesker. Men hvis du kan lide skærmbeskyttere i hårdere materialer, men har en afrundet skærm, skal du ikke være bekymret - du kan finde formtilpasset beskyttelsesglas i Subtel-webshoppen. Alt sammen for at du kan finde et produkt, der passer til dine enheder og dine behov.

Så læs hver produktside omhyggeligt for at se, om din enhed er angivet som kompatibel, så du ikke risikerer, at den går af i kanten, hvis skærmbeskytteren f.eks. er for hård til din afrundede skærm.

Hvis du er i tvivl, står vores kundeservice klar alle hverdage til at besvare eventuelle spørgsmål.

Støv- og smudsafvisende beskyttelsesfilm

Du kan også finde beskyttelsesfilm til tekniske produkter for at gøre dem mere modstandsdygtige over for støv og snavs. Når vi gør rent, bruger vi gerne stærke produkter, sprays eller svampe, som kan slide de overflader, du ønsker at gøre rent, ned. Med beskyttelsesfilm til controllere eller din bils navcom-navigator beskytter du overfladen mod ridser og gør den lettere at rengøre.

Ikke alene får dine enheder en glat og holdbar overflade, men i dag er mange beskyttelsesfilm selvhelbredende. Filmens smarte molekyler heler let mindre ridser og skrammer. Plastik, der bliver ridset, hvis det sker, vil derfor snart være fortid.

Selvfølgelig beskytter subtels displayglas eller displayplast ikke kun mod mindre ridser, det fungerer også som en stødsikker og holdbar film på dine enheder. Den giver perfekt sikkerhed og tryghed, hvis du ofte rejser med dine enheder, tager computeren med dig i toget, når du pendler, controlleren med hjem til en ven til en spilaften, GPS'en på farten eller kameraet på ferien.

Vi sælger også objektivdæksler til dit kameras objektiver, så du kan beskytte dem mod stød, irriterende støvkorn eller stenslag, hvis du tager billeder på farten. På den måde behøver du ikke at købe et helt nyt objektiv, hvis overfladen bliver ridset eller meget snavset.

Skærmbeskyttelseshårdhed og klæbemiddel - hvad gør dem forskellige?

Som tidligere nævnt kan skærmbeskyttelseshårdheden være en afgørende faktor for, hvordan det beskyttende glas eller plastik sidder på din enhed. Glasets eller plastens hårdhed beskrives i en stigende skala, der går fra blødere 2D, 3D til 9H, som er hårdt hærdet glas eller et glas kaldet asahi glas, som er hårdt japansk glas med pasformsgaranti. Da nuancerne fås i forskellige finishes, er der mange valgmuligheder, så du kan tilpasse din oplevelse.

Skærmens dæksler fås ofte i et af de materialer og overflader, der er anført nedenfor:

Blød plast

Hård plast

Selvhærdende plast

Hærdet glas / Hærdet glas

Asahiglas

Afhængigt af skærmbeskyttelsens hårdhed kan klæbemidlet også spille en rolle. Går det kun rundt om kanten eller dækker det hele overfladen? Du kan læse mere om dette under hvert enkelt produkt, og klæbemidlet er naturligvis optimalt tilpasset det pågældende beskyttelsesglas.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.