.dk

Kameraetuier, ipad etuier, laptop sleeves - til beskyttelse og transport

Kameraetuier, ipad-etuier, bærbare computeretuier - alt til beskyttelse og transport

Leder du efter et etui til din bærbare computer eller tablet? Computeretuier eller tablet cover er begge praktiske og kan beskytte dig, når du tager din bærbare computer med på tur, når du skal studere på biblioteket eller hænge ud på din yndlingscafé.

Hos subtel finder du et stort udvalg af etuier, sleeves og tasker til dine enheder, uanset om det er en bærbar computer, tablet, et kamera eller en smartphone. Med vores tasker til bærbare computere, tablets eller beskyttende skaller til smartphones bliver din yndlingsgadget ikke kun mere stødsikker, men også mere stilfuld. Beskyt din enhed, og du kan være sikker på, at den holder længere mod støv og snavs.
Sorter efter:
99,00 kr.
89,00 kr.
på lager og klar til levering
136,95 kr.
59,00 kr.
69,00 kr.
99,00 kr.
69,00 kr.
89,00 kr.
119,00 kr.
99,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 42 >>

Sager for enhver smag

Uanset om du er til farver eller mere afdæmpede nuancer af computertasker, kan du finde det, du leder efter, på subtel. Vores etuier fås i en række forskellige materialer til forskellige lejligheder og situationer samt i en række forskellige farver, lige fra gennemsigtige, gennemsigtige materialer til sort eller pink. Alt sammen for at du kan finde en computertaske, der passer til din smag.

Tager du ofte dit kamera med dig på rejser eller udflugter? Så kan en hård taske eller en skal beskytte den mod de stød, som pludselige begivenheder ofte kan forårsage. Det er vigtigt at beskytte dit kamerahus, dine objektiver og din linse, og det er også vigtigt at holde computerskærmen væk fra ting, der kan ridse glasset. Uventede fald eller hverdagens daglige slid kan tage hårdt på både computerskærmen og skærmen på din smartphone. Et smartphone-etui kan både beskytte din telefon og være praktisk at bruge. Et etui med en pung er f.eks. et mobil, der både beskytter og er praktisk til din mobiltelefon og dine kort er meget populære.

Klassisk computertaske eller praktisk rygsæk til din tablet?

Er du på udkig efter et mere klassisk look til mere krævende arbejdsmøder, leder du efter et simpelt sleeve til din computer eller tablet til at tage med i skole, eller er du en person, der måske tager cyklen og gerne vil have plads til din computer i din rygsæk? Uanset person, situation eller stil kan du finde det, du leder efter, i vores webshop. Vores udvalg er stort og omfatter mange forskellige slags computertasker og ipad-tasker:

Ipad Smartphone-etui, Kamera-etui, Linse-etui, beskyttelse skal til polaroid kamera.

Beskyttende skal til smartwatch skal til kontrol og spilkonsol til Air pods sportsarmbånd til mobil og smartphone tastatur-etui, og mere.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end et kabel og andet praktisk tilbehør? Til fotooptagelser finder du også smarte stativer, der gør det hele nemmere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, skærmcovere, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme, studerer seriøst på skrivebordet eller er på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.