.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til tablet med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Billigere og bedre batteri til din tablet? Du kan naturligvis bestille nyt batteri hos subtel 

Alle kender det. Pludselig er din bærbare tablet tom efter to timer og skal genoplades. Ingen ønsker at være på farten med et tomt batteri, for selvfølgelig vil vi gerne have travlt. Jo mere din tablet eller pad skal gøre for os - f.eks. spille, se film eller redigere billeder - jo hurtigere løber batteriet tør for energi. Så er det måske på tide at tænke på et ekstra batteri eller et nyt batteri, så du kan udskifte det gamle batteri på din tablet. Vi har batterier til forskellige mærker som Apple, Samsung, Huawei og Lenovo. Så din iPad eller Galaxy har altid nok strøm til det næste projekt.

Sorter efter:
169,00 kr.
99,00 kr.
179,00 kr.
219,00 kr.
229,00 kr.
129,00 kr.
199,00 kr.
219,00 kr.
89,00 kr.
269,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 18 >>

Hvilken slags batteri er der i min tablet?

Tablets og smartphones indeholder næsten altid lithium-ion-batterier. Et lithium-ion-batteri eller li-on-batteri er et let batteri med lang driftstid. Disse er i øjeblikket de mest anvendte og kan findes i mange produkter, f.eks. smartphones, tablets, bærbare computere, værktøj og støvsugere. Fordelen er, at litiumbatterier er lette og kan lagre meget energi. Da de er meget kompakte, kan de også let indbygges i små enheder. Tag et kig på vores sortiment af tablettilbehør, vi har mange typer af vores hjemmemærke CELLONIC® til gode priser.

Skal jeg installere mit batteri?

Desværre har de fleste tablets - og smartphones - et indbygget batteri. Da din enhed er flad og let - og har mange små dele - skal du åbne den forsigtigt. For mange af disse små reparationer findes der mange håndbøger online, der fortæller dig, hvordan du gør det. Så er spørgsmålet naturligvis, om du selv vil gøre det. Måske kender du nogen, der er handy og gerne vil gøre det for dig, en handy ven eller onkel - eller du kan bestille et batteri med reparationssæt hos os!

Et erstatningssæt til reparation af batteriet til din tablet fra subtel

Hos subtel har vi flere sæt, hvor du får skruetrækkere, pincetter og andet værktøj med dit batteri, så du selv kan foretage operationen på din smartphone.

Mange andre enheder som f.eks. værktøj, støvsugere og kameraer har ofte en ladestation, hvor du kan placere batteriet. Her er det naturligvis vigtigt, at du altid er opmærksom på typenummeret på dit værktøj eller din enhed. Vi har det rigtige CELLONIC®-batteri!

Hvordan kan mit batteri holde længere?

Til tablets og andre enheder anvendes litiumbatterier. Med et Li-ion-batteri er det vigtigt, at det aldrig bliver helt opbrugt. Sørg altid for, at du har ca. 20% tilbage, før du oplader batteriet. Det er også vigtigt, at du kun lader det udskiftelige batteri i opladeren op til 100 % første gang. Hvis du konstant oplader batteriet til 100 %, forkorter du antallet af opladningscyklusser. Med litiumbatterier er det også vigtigt, at du er forsigtig med varme. Høje temperaturer får batteriet til at miste sin kapacitet hurtigere.

Køb dit nye batteri hos subtel!

På subtel forsøger vi at skabe så meget overblik som muligt for dig i vores webshop. Selvfølgelig har vi erstatningsbatterier af den bedste kvalitet på lager fra vores eget mærke CELLONIC - og det er ligegyldigt om du har brug for Lithium- eller NiMH-batterier til din smartphone, tablet, værktøj, navigation, hovedtelefoner - i vores webshop finder du det hele!

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt