.dk

Genopladelige batterier og normale batterier til GPS med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

GPS-batteri med høj kapacitet til hurtig opladning

Bliver din GPS batteri hurtigt afladet? Så kan et nyt batteri hjælpe dig. Hos subtel kan du finde GPS batterier til mange forskellige mærker og modeller, som nemt kan give din enhed ny power  og energi. Når du kører eller tager på tur på ukendte veje, er det vigtigt med lang batterilevetid for at undgå at fare vild midt på rejsen. Subtels GPS batterier oplades hurtigt og giver dig lang levetid, så du kan være sikker på at nå frem til din destination.

Sorter efter:
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
135,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
169,00 kr.
99,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 17 >>

Hvilket GPS batteri passer til min navigationsenhed?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type batteri der passer til din GPS , kan du finde alt det, du har brug for at vide, på subtels produktsider. De beskriver, hvilket batteri der passer til hvilken GPS-model og hvilket mærke, så du kan være sikker på, at det er en passende erstatning for dit originale batteri. Hvis du stadig er usikker, kan du sammenligne oplysningerne om Subtel-batteriet med oplysningerne i brugervejledningen til din GPS . Den fortæller dig, hvor mange volt og ampere den skal bruge for at fungere korrekt. Vores kundeserviceteam er også til stede alle hverdage for at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål, så du kan finde den perfekte batteri til din enhed.

Batterierne fra subtel er optimalt designet til det beskrevne mærke og den beskrevne model, så din enhed kan få det batteri som passer. På denne måde holder din GPS længere, da den ikke tager skade af et batteri, der giver for lidt eller for meget strøm.

Hvor længe holder et batteri?

GPS batterier med lang levetid kan være afgørende, hvis du er uden strømforsyning og stadig ikke har nået din endelige destination, uanset om du kører, cykler, vandrer eller løber. Til dette formål har du brug for et holdbart batteri, der holder i lang tid.

Et nyt batteri fra subtel har alle en høj kapacitet og lang levetid takket være lithiumteknologien uden hukommelseseffekter. Det betyder, at batteriet er fuldt opladet hver gang, uanset dit tidligere opladningscyklus. Hvis du er på udkig efter et pålideligt batteri med lang levetid, er disse batterier derfor optimale. De fungerer naturligvis også godt som et eksta batteri, hvis det nuværende batteri skulle løbe tør, hvilket er en god løsning, når der ikke er stikkontakter i nærheden. På den måde giver du dig selv maksimal frihed og behøver ikke at tænke på, hvor du skal stoppe for at genoplade batteriet. Du kan med fordel også tjekke vores Powerbanks, som er ekstra batterier til din mobil, GPS mm.

Er det sikkert at udskifte et GPS-batteri?

Det er ofte nemt at udskifte det originale batteri i navigationsudstyr, og det kræver ikke andet end et lidt værktøj og en god vejledning fra YouTube. Du kan naturligvis også finde disse værktøjer hos subtel, som alle forenkler din batteriskift. Du kan finde dem her. På den måde er det nemt at udskifte batteriet til din GPS med et nyt billigt og holdbart batteri.

De batterier, du finder hos subtel, har alle en beskyttelse mod kortslutning, overophedning og overspænding, hvilket garanterer sikkerheden, selv hvis batteriet ikke er originalt til enheden. Hver battericelle er blevet testet separat for at sikre en professionel standard og er som tidligere nævnt specifikt designet til at passe til de GPS’er, der er nævnt på hver produktside. Derfor kan du være 100% sikker, når du bruger et batteri fra subtel.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt