.dk

Opladere til mobiltelefoner og smartphones

Kvalitetsoplader til din mobil? Du kan naturligvis bestille den online hos Subtel!

I de sidste par år er digitaliseringen af vores sociale og professionelle miljø accelereret. Udtryk som "hjemmekontor" eller "arbejde hjemmefra" er blevet en del af vores daglige ordforråd. Alle disse ændringer har gjort brugen af mobile enheder - og især mobiltelefonen - endnu mere populær, da de giver os en masse frihed og fleksibilitet. Hvis din mobil- eller iPhone oplader er gået i stykker, eller hvis du bare leder efter en ekstra oplader eller en ekstra oplader til din mobil, er du kommet til det rette sted!

Sorter efter:
79,00 kr.
69,00 kr.
89,00 kr.
79,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

subtel® er Europas førende onlinebutik for digitalt tilbehør med et bredt udvalg af højkvalitetsopladere til mobiltelefoner, tablets og meget mere.               

Spar penge ved at udskifte din oplader i stedet for din mobil, og vær med til at beskytte miljøet med subtel®

Hvilken oplader passer til min mobil?

Hvis din mobil oplader er defekt, kan du udskifte den defekte oplader i stedet for at skille dig af med din mobil. På denne måde sparer du også mange penge!

Der findes en række forskellige typer opladere, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige mobiloplader til din computer. For hver oplader i vores shop kan du læse specifikke produktdetaljer, herunder en liste over kompatible mobilmodeller. Ud over de kompatible modeller har vi også beskrevet den alfanumeriske kode for den batterioplader, som vores produkt passer til. Se også på opladerens tilslutningstype. Vi anbefaler derfor, at du kigger på billederne på produktsiden for at dobbelttjekke, om det er den rigtige, inden du bestiller. Opladerens udgangsspænding er også en værdi, der bør kontrolleres to gange. I produktdetaljerne for vores modeller beskriver vi altid spændingen og andre elektriske værdier, ud over de detaljerede billeder på produktet.

I Subtel® onlinebutikken finder du specialdesignede genopladelige opladere til adskillige desktop-, gaming- og arbejdsmobils med detaljerede oplysninger om kompatibiliteten af hvert enkelt batteri. Du kan nemt finde den opladermodel, du har brug for, ved at søge på internettet efter din computermodel.

Hvilke mobiltelefoner kan opladeren udskiftes?

Det er slet ikke kompliceret at udskifte en oplader sammenlignet med at udskifte et batteri (som normalt heller ikke er særlig svært. En oplader er en ekstern enhed, der har et netværkskabel og en transformer. De købes som en enhed og erstatter den gamle batterioplader. I dag oplades næsten alle mobile enheder (smartphones, smarte ure, MP3-afspillere og et stort antal mobils) med 5V-opladere. Derfor er det vigtigste, du skal fokusere på, at vælge den rigtige strømstyrke. Strømstyrken angiver den mængde energi, der passerer gennem opladeren i et givet tidsrum. Mens almindelige opladere oplader batterier med en spænding på 5 V og en intensitet på mellem 1 og 2 ampere, leverer hurtige opladere en spænding på mellem 5 og 12 V og en intensitet på mellem 2 og 4 ampere. Hos subtel kan du læse mere om vores forskellige opladere og om, hvilke computere de egner sig til. Subtels opladere er specielt tilpasset til de modeller, der er anført på hver produktbeskrivelsen, så du kan være sikker på, at opladeren er optimeret til din mobil.

Hvor længe holder din mobiloplader?

Selvstændige spil, chat eller film er naturligvis meget vigtigt for mange mennesker. Mange mennesker bruger deres mobil i toget, på kontoret eller på hjemmekontoret. Der er en stor risiko for, at batteriet løber tør. Mange mennesker tager ofte deres adapter med sig i deres taske eller rygsæk og propper den med andre ting. Dette medfører ofte, at et kabel eller noget går i stykker. Derfor er det vigtigt, at du altid ruller dit kabel sammen og har nok plads i din taske. Du kan også opbevare din adapter i et etui. Vand er naturligvis en katastrofe for din adapter, så tag den med på ferie i en vandtæt taske. Efterhånden som teknologien ændrer sig, kan en ny oplader også oplade dit batteri mere effektivt og udnytte mere af den energi, der er lagret i batteriet, især hvis det er en oplader, der er designet specielt til din mobil, som subtel-adapteren. Vi sælger både "almindelige" opladere og hurtige opladere, så du kan vælge, hvilken version du vil eller kan få til din mobil. I vores webshop kan du læse om vores forskellige opladere under hvert produkt, hvor du kan finde specifikke oplysninger om opladeren. Du kan sammenligne denne produktbeskrivelse med det, der står på din originale oplader, for at sikre dig, at oplysningerne er korrekte. Disse oplysninger findes normalt også i brugermanualen til din mobil. Hvis du stadig er i tvivl, er vores kundeservice tilgængelig alle hverdage for at besvare spørgsmål om, hvilken oplader der passer til din mobilmodel.

Er det sikkert at udskifte en mobiloplader?

Da en oplader er et produkt, der ikke er fastgjort til din mobil, kan du være relativt sikker på, at det ikke gør ondt at udskifte din oplader. Du bør kontrollere, om opladerens strømstyrke og spænding passer til din mobil, hvilket vi skrev om tidligere. Alle Subtel-opladere er designet med overophednings- og overspændingsbeskyttelse, som beskytter dit mobilbatteri mod skader og opladeren mod overophedning. Vores opladere er også udstyret med en automatisk nedlukningsbeskyttelse, som gør det muligt for adapteren at slukke sig selv, når batteriet når 100 %. Dette er ikke kun en sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer, at opladeren bliver for varm, men det hjælper også batteriet til at holde længere, da det ikke konstant bliver opladet. Så med Subtels smarte mobiloplader forlænger du levetiden for din mobil, uanset om det er en ipad, mobil eller kindle.

Køb din nye oplader hos Subtel! 

Hos subtel forsøger vi naturligvis at skabe så meget overblik som muligt for dig. Vi har selvfølgelig også den bedste kvalitet af nye batteriopladere fra vores eget mærke CELLONIC® - og uanset hvad du har brug for til dit kamera, mobil, værktøj, navigation, hovedtelefoner - du finder det hele i vores webshop!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.