.dk

12v-stik til USB-opladere til GPS og satellitnavigations-systemer

Effektive bilopladere af høj kvalitet til GPS enheder

Kører du på ukendte veje, og din GPS er ved at gå død? Eller du leder efter den nærmeste rute til en tankstation, og din GPS er ved at løbe tør for strøm? Bilopladere løser alle strømproblemer med din GPS eller tracker, og din biltur bliver hurtigt ladt op. Sæt vores oplader i cigarettænder udtaget i din bil eller lastbil, og problemet er løst!

Det er nemt at oplade din GPS i bilen, mens du kører, og det giver dig mange fordele. For hvem har lyst til at være på en biltur og pludselig stå midt i ingenting uden batteri på GPS? Subtels biloplader hjælper dig med at komme hurtigt og effektivt tilbage på vejen.
Sorter efter:
79,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.
60,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.
69,00 kr.
79,00 kr.
79,00 kr.
89,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>

Hvordan ved jeg, hvilken oplader der passer til min enhed?

For hver biloplader og biladapter tilbyder vi en liste over kompatible GPS-enheder og navigationsudstyr, der passer til opladeren. Sammenlign også de data, der er beskrevet om hvert produkt, med de data, der er beskrevet i navigatorens brugermanual. For bilopladere gælder det generelt antallet af volt og ampere, som du skal kontrollere for at sikre, at din GPS eller tracker får den rette styrke til at oplade korrekt.

Forskellige opladere har også forskellige typer stik. Hvis du allerede har en oplader til din navigator, kan du se, hvordan stikket ser ud på den oplader, og se, om det, der er vist på vores produktbilleder, er det samme. De forskellige stik har også forskellige navne, hvilket burde gøre det lettere for dig at vælge det rigtige stik. Har du brug for en biloplader til GPS, der har en micro-USB-, USB-C-port eller USB-A-stik? Hos subtel finder du alle de forskellige versioner, og mange opladere fås også som hurtigopladere ud over den almindelige biloplader.

Hvis du stadig er i tvivl, står vores kundeservice til rådighed alle hverdage for at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan være sikker på, at du foretager et godt køb. 

Forskellige bilopladere til forskellige behov

Med så mange GPS- og navigationsmærker på markedet er der sikkert flere forskellige typer biloplader til din tracker. Forskellige opladere har forskellige fordele, som er velegnede til forskellige behov og lejligheder. Som beskrevet ovenfor har vi hos subtel både almindelige bilopladere og hurtige opladere, som oplader din enhed hurtigere.

Hurtige opladere er opladere, der har en opladningseffekt på mere end 5 watt. For at opnå dette er der to teknologier, der giver meget hurtig opladning: USB Power Delivery og Quick Charge. Begrebet hurtig opladning er dog ikke altid klart. Du bør derfor være opmærksom på, om din oplader er kompatibel med din enhed og opladerens effekt. Som beskrevet ovenfor skal du kigge i produktets brugermanual eller tjekke via vores webshop, om dit GPS-mærke og din GPS-model er blandt de kompatible enheder til denne oplader.

Blandt de mærker, som subtel sælger kompatible enheder til, er:

Garmin

TomTom

Navigon

Mitac

Becker

Medion

Navman

Mappy og andre

Opladere eller biladaptere

Hvis du er på udkig efter en mere enkel biloplader, hvor du allerede har et kabel, sælger vi også biladaptere. Opladere til GPS'er og navigatorer leveres i dag ofte med et USB-stik og sælges med en løs adapterdel sammen med et kabel. Hvis det er tilfældet, kan du nemt købe en biladapter med et USB-stik til at supplere din GPS-ledning. Mange af disse biladaptere har dobbelte stik, så du kan oplade to enheder på samme tid. På den måde kan både GPS'en få mere batteritid og vise dig vej, mens børnene på bagsædet kan se en film i en uendelighed på deres tablet.

Der er derfor en grund til, at bilopladere eller cigarettændere er berømte, da de giver dig mulighed for at oplade dine enheder i bilen eller campingvognen, mens du er på campingtur eller på ferie. De er perfekte rejseopladere og giver mulighed for længere brug af din GPS under lange køreture. Denne type oplader fås også i en universel version og giver dig mulighed for at tilslutte et eller flere USB-kabler afhængigt af modellen, så batteriet i din GPS aldrig behøver at løbe tør for energi.

Opladere findes også i flere versioner, med et standardkabel eller med et spiralkabel. Alt sammen så du kan vælge det, der passer bedst til dig, din bil og din GPS.