.dk

Robuste, stabile og holdbare stativer til alle behov

Hvordan vælger man det bedste kamerastativ?

For at sikre, at du finder det rigtige stativ til dit kamera, digitalkamera, GoPro eller smartphone, har vi lavet lister over kompatible produkter og mærker for hvert produkt i vores online shop. Så du ved, at når du finder dit kamera eller din mobiltelefon på listen, passer det til det valgte stativ.

Ud over denne liste anbefaler vi, at du tjekker vægten af dit kamera, da nogle lette, bærbare stativer ikke er egnede til den tunge belastning fra et stort kamera eller et spejlreflekskamera med store objektiver. Resultatet kan være katastrofalt, hvis dit dyrebare kamera vælter.Mens de fleste digitalkameraer og stillbilleder kan fastgøres med det traditionelle ¼" gevind, der findes på de fleste større stativer, skal du være mere forsigtig med mobiltelefons- eller smartphone-stativer, som ikke altid passer til alle de størrelser og former af enheder, der findes på markedet i øjeblikket.

Vi angiver generelt størrelsen på den smartphone, der kan bruges med vores stativer.

Hvis du stadig er i tvivl, står vores kundeservice til rådighed alle ugens dage for at besvare dine spørgsmål.

Mærke
🔎︎

Hvilken type stativ er det rigtige for mig?

Forskellige fotostativer, kamerastativer eller selfie-stativer er velegnede til forskellige produkter og lejligheder. Vil du tage billeder på en flad overflade indendørs, eller vil du filme eller tage billeder midt på en skateboard rampe? Vi har under alle omstændigheder det rigtige stativ til dig.

Robuste, kompakte og justerbare stativer til filmoptagelser, mobile ministativer til produktfotografering eller TikTok-videoer eller fleksible blæksprutte-stativer, som du kan fastgøre overalt - intet er umuligt. Mange stativer kan også omdannes til en praktisk monopod, et enkelt stabilt stativ, der fungerer perfekt, hvis du vil lave en vlog eller tage billeder på farten.

subtels kamerastativer fås også i lette materialer, der kan tåle slid og ælde. De fleste er udstyret med gummifødder, der fungerer som skridsikre fødder for at give et endnu mere stabilt mobilt stativ og forhindre, at det glider ud. I mange tilfælde kan monteringspladen justeres, da den er bygget med et drejeligt hoved, der kan drejes og giver mulighed for enhver hældning for maksimal brug. Dette giver dig mulighed for at tage billeder i 360 grader og aldrig gå glip af et motiv, selv hvis det befinder sig på et vanskeligt sted.

Er et stativ nok til lange eksponeringer?

Vi er blevet stillet dette spørgsmål før, så det kan være nyttigt at dele vores erfaringer. Et stativ bør være tilstrækkeligt til lange eksponeringer, men vi anbefaler generelt en fjernudløser, så du ikke bevæger kameraet, når du trykker på knapperne. Afhængigt af kameramodellen er det tryk, der skal påføres, mere eller mindre kraftigt og kan forårsage en bevægelse, der gør billedet uskarpt.

Mærker, der er kompatible med vores stativer

subtels forskellige stativer er tilpasset til at være kompatible med mange store mærker, så du kan finde noget, der passer til dit kamera, din smartphone, din projektor eller hvad du ellers har brug for et stativ til. Nedenfor er en liste over nogle af de mærker, der fungerer med vores stativer:

Canon

Nikon

Fujifilm

Fuji

Sony

Olympe

Panasonic

Kodak

Apple

Samsung

Huawei

Xiaomi

GoproXTE og andre

Er du på udkig efter endnu mere kameraudstyr?

Vi tilbyder også et bredt udvalg af kameraudstyr som f.eks. filtre, fjernudløsere, remme, kabler, objektiv blænder eller objektiv hætter, hvis du skulle miste dit kamera.

Men også ekstra batterier og opladere til kameraer. Selvfølgelig er dette tilbehør af subtel kvalitet og pris.

Bestil nemt og billigt hos subtel

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt