.dk

Mobilskaller og etuier - beskyt din smartphone mod stød

Cover og etuier til mobiltelefoner - beskyt din smartphone mod stød

I dagens samfund er det sjældent, at man forlader hjemmet uden sin mobiltelefon - en gadget, som langt de fleste mennesker nu også har. Vores mobiltelefoner og smartphones indeholder en masse smarte funktioner, der gør hverdagen lettere, hvilket kræver, at vi holder vores telefoner i god stand. Hvis du har en stor ridse på skærmen, kan det gøre livet svært, når du vil læse, hvad der står, eller blot tyde de oplysninger, der vises.

Støv i opladningsstikket er også et almindeligt problem for mobiltelefoner, da mange mennesker har deres telefoner i baglommen. Undgå ridser, stød eller almindeligt snavs med et smartphone-etui eller en mobilskal fra subtel.

Sorter efter:
59,00 kr.
69,00 kr.
69,00 kr.
69,00 kr.
69,00 kr.
89,00 kr.
59,00 kr.
59,00 kr.

på lager og klar til levering
59,00 kr.
69,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 >>

Hårdt- eller blødt cover?

Uanset om du er på udkig efter et mere beskyttende mobiletui i hårdere materialer, f.eks. hård plast, eller et blødt og smidigt etui i polyester til når du træner, kan du finde det i vores webshop. Uanset fokus har vi noget til dig og din telefon, som holder din smartphone i god stand i længere tid. Hvis du i stedet leder efter en trendy mobilkæde til at bære din telefon i, eller en vandtæt lomme til vandreture eller ture på søen, kan du også finde det i vores webshop.

Et smartphone-etui kan både beskytte din telefon og være praktisk at bruge. Et wallet etui er f.eks. et glimrende mobiletui, der både beskytter og er praktisk til din mobiltelefon og dine kort. Med vores mobiltelefontasker, smartphoneetuier eller beskyttende mobiltelefonskapper bliver din yndlingsgadget ikke kun mere stødsikker, men også stilfuldt transporteret. Beskyt din mobil, så du kan være sikker på, at den holder længere mod støv og snavs.

Hvilket mobil cover passer til min telefon?

For at vide, hvilket etui der passer til din telefon, skal du først vide, hvilket mærke din telefon er af (f.eks. Apple), og hvilken model du har (iphone 6). Med disse oplysninger er du godt på vej, og du kan derefter tjekke vores produktbeskrivelser for at se, om din telefon er angivet som kompatibel. Det er din mobiltelefons dimensioner, der er vigtige, når du leder efter et etui eller en skal, så din telefon kan passe ind i etuiet eller forhindre, at din smartphone glider ud.

Derfor skal du kigge ekstra meget på din mobils mål og sammenligne dem med dem, der står i hver produktbeskrivelse. Hvis du stadig er usikker, kan du kontakte vores kundeservice, som står til rådighed alle hverdage for at besvare eventuelle spørgsmål om subtels sortiment og mobilprodukter.

Bredt udvalg af smartphone cover

Vores produkter er prisbillige og holdbare, så vi er sikre på, at du vil blive glad for dit køb.

Vores mobiltelefontasker og covers findes i nedenstående versioner:

  • Cover med pung til smartphone

  • Hårdt cover til mobil og smartphone

  • Sportscover til forskellige størrelser

  • Sporttaske til mobil og små gadgets

  • Mobilkæde til opbevaring tæt på kroppen

  • Vandtæt lomme til mobil

  • Hård og halvhård cover til smartphone og mobil

  • Fingerringholder til mobil

  • Mobil cover til fastgørelse på rygsæk mm.

 

Til enhver smag og situationHvad enten du er en person, der vandrer meget i naturen eller opholder dig mest blandt alle byens caféer, kan du finde et mobiltelefontaske eller et mobiltelefontaske, der passer til dig. Etuier fås i en række forskellige materialer, lige fra blødere syntetisk læder, silikone, polyester, vandtætte materialer eller hård plast for maksimal beskyttelse. Dette sammen med en række forskellige farver giver dig alle de muligheder, du leder efter, med alt fra sort, til pink, til gennemsigtig, til marmor blandt farverne og mønstrene.

Vi er sikre på, at du kan finde noget, du kan lide i vores store udvalg af produkter til mobiltelefoner, smartphones og deres etuier.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end et kabel og andet praktisk tilbehør? Til fotografering finder du også smarte stativer, der kan gøre tingene lettere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, skærmbeskyttere, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme, studerer seriøst på skrivebordet eller er på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.