.dk

Opladere til elektrisk og batteridrevet elværktøj

Er din boremaskine løbet tør for batteri midt i en reparation? Sørg for en pålidelig og effektiv strømforsyning til dit elværktøj hos subtel®

I dag er det muligt at arbejde i timevis med flere værktøjer uden at skulle have en stikkontakt i nærheden. I dag giver batteridrevet værktøj med sine kraftige batterier os mulighed for at arbejde effektivt, sikkert og hurtigt. Et godt batteri er naturligvis ubrugeligt uden en god oplader til dit elværktøj.

Sorter efter:
89,00 kr.
på lager og klar til levering
309,00 kr.
| -10%

279,00
kr.
250,00 kr.
310,00 kr.
260,00 kr.
290,00 kr.
290,00 kr.
260,00 kr.
330,00 kr.
370,00 kr.
1 2 >>

Hvis batteriet ikke længere oplades som den første dag, er det også muligt, at problemet ligger i opladeren. I dette tilfælde er det vigtigt at udføre en test. Hvis du ender med at konkludere, at problemet ligger i opladeren, eller hvis du simpelthen rejser meget med dit værktøj, bør du købe en ekstra oplader eller en ekstra oplader.

Subtel®, en virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og distribution af digitalt tilbehør siden 2004, tilbyder et bredt udvalg af batteriopladere af høj kvalitet til et stort antal værktøjer af forskellige modeller og mærker samt til mange andre elektroniske enheder.

Forskellige batteridrevet værktøj med batteri og oplader

Elværktøj har vundet popularitet blandt professionelle og private takket være dets kraft og selvstændighed. Producenterne supplerer nu deres tilbud ved at introducere flere og flere modeller af batteridrevet værktøj. I vores online shop finder du batteriopladere til skruetrækkere, slagskruetrækkere, boremaskiner, vinkelslibere, rundsave, metalsave, slibemaskiner, byggelamper, boltsakse, høvlemaskiner, mixere, polermaskiner mm.

Producenterne har gjort det nemmere for os, da du ikke behøver at have en oplader til hvert enkelt værktøj, du har. Hvis du har værktøj af samme mærke, vil de sandsynligvis have de samme batterier, hvilket gør det værd at have et ekstra batteri eller flere ekstra batterier. Det giver dig mulighed for at arbejde uafbrudt med flere værktøjer uden at skulle holde irriterende pauser for at genoplade.

På subtel. es finder du opladere, der er kompatible med førende producenter af værktøj som Black & Decker, Bosch, Makita, Dewalt, AEG, Husqvarna, Gardena, AL-KO, Birchmeier, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dremel, Edding, Einhell, Eisenblatter, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Haaga, Hitachi, Karcher, LINCOLN, Mafell, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberger, Ryobi, Skil, Stanley, Starmix, Steinel, WOLF-Garten, Worx eller Würth.

Hvordan vælger du en oplader til dit elværktøj?

Når man skal købe en værktøjsoplader, er de faktorer, der bør påvirke vores beslutning, først og fremmest effektivitet og sikkerhed. Derfor er vores smarte opladere udstyret med uundværlige funktioner som kortslutnings-, overopvarmnings- og overspændingsbeskyttelse eller automatisk slukning. Pas godt på dine batterier og maksimér levetiden for dit værktøj.

Da der er mange værktøjer, der kører på det samme batteri, er der ikke brug for mange opladere, især hvis værktøjerne er af samme mærke. Det kan dog betyde, at du har brug for en ekstra oplader eller en ekstra oplader for at spare tid og for at kunne oplade flere værktøjer på samme tid.

Derfor tilbyder vi hos subtel® batteriopladere, der er kompatible med mange af de førende værktøjsproducenter og specielt designet til en lang række forskellige modeller af elværktøj. På vores produktsider kan du finde detaljerede oplysninger om kompatibiliteten af alle større modeller og mærker af batteridrevet værktøj med vores opladere. Du kan også sammenligne de tekniske detaljer på vores produkter med dem på din originale oplader for at sikre, at de passer sammen.

Vores kundeserviceteam er også til rådighed alle ugens dage for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores opladers kompatibilitet med dit mærke eller din model af elværktøj.

Talrige tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end blot en oplader og andet nyttigt tilbehør? I vores online shop finder du alt fra smarte stativer til forenklet fotografering til beskyttelsesetuier til smartphones, skærmbeskyttere, batteri- og strømadaptere og meget mere.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.