.dk

Genopladelige batterier til elektrisk værktøj med lang driftstid, levetid og høj kapacitet

Batterier til værktøj

Det er nu muligt at arbejde i flere timer med mange forskellige maskiner uden at have brug for en stikkontakt i nærheden. Ikke flere dage på en byggeplads, der er afbrudt af støjen fra generatoren. Ikke flere ulykker forårsaget af elektriske kabler, der ligger på jorden. I dag giver batteridrevet værktøj med sine kraftige batterier dig mulighed for at arbejde effektivt, sikkert og hurtigt.

Sorter efter:
569,00 kr.
229,00 kr.
319,00 kr.
319,00 kr.
359,00 kr.
168,00 kr.
499,00 kr.
369,00 kr.
289,00 kr.
352,22 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 28 >>

Et godt batteri er naturligvis intet værd uden en god oplader til dit elværktøj. Hvis batteriet ikke længere oplades som den første dag, er det også muligt, at problemet ligger i opladeren. I dette tilfælde er det vigtigt at udføre en test.

De forskellige batteridrevet værktøj med batteri

Bærbart elværktøj bliver stadig mere populært blandt professionelle og private. Producenterne supplerer nu deres tilbud og tilbyder flere og flere elektriske modeller med batteri. Du finder en liste over værktøjer, som vi tilbyder batterier til:

 • skruetrækker
 • slagskruetrækker
 • bor
 • vinkelsliber
 • rundsav
 • slibemaskine
 • boltsaks
 • høvl
 • blander
 • polermaskine mm.

Bare rolig, producenterne har sørget for alt. Du behøver ikke at have et batteri til hvert enkelt værktøj, du ejer. Når du køber flere værktøjer af samme mærke, eller når du køber en pakke. Batteriet eller batterierne vil være de samme til alle dine værktøjer. Det kan også betale sig at have et ekstra, nyt batteri eller flere batterier, så du ikke behøver at spilde tid på at skifte batterier, hvis du skal bruge flere værktøjer, f.eks. en boremaskine og derefter en skruetrækker.

På subtel tilbyder vi batterier, der er kompatible med de store værktøjsproducenter som Black & Decker, Bosch, Makita, Dewalt, AEG, Husqvarna, Gardena, AL-KO, Birchmeier, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dremel, Edding, Einhell, Eisenblatter, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Haaga, Hitachi, Karcher, LINCOLN, Mafell, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberger, Ryobi, Skil, Stanley, Starmix, Steinel, WOLF-Garten, WOLF-Garten mm.

Hvordan vælger du et batteri til elværktøj?

Hvis dit originale batteri ikke længere fungerer korrekt (dets effekt er for lav, eller dets levetid er for kort), og du ønsker at udskifte det eller købe et ekstra batteri. I begge tilfælde skal du være omhyggelig med at vælge en passende model, der fuldt ud opfylder dine forventninger.

Hos subtel gør vi det nemt for dig. Vi har noteret, at vores batterier er kompatible med forskellige batteridrevet værktøj eller elværktøj. Så du kan være sikker på, at det batteri, du vælger, vil være perfekt kompatibelt med dit værktøj, og at ydeevnen vil være i orden.

Som hovedregel er der 4 punkter, du skal overveje, når du vælger et batteri til el-værktøj:

 1. Mærket: Hvert mærke har sin egen form på batteriet, så du skal være opmærksom på, at batteriet kan fastgøres på værktøjet.
 2. Spænding: Dette er også kendt som den potentielle styrke af den elektriske strøm. Batterier har forskellige spændinger i volt, som skal svare til din opladers spænding. Hvis de to ikke stemmer overens, vil opladningen ikke blive udført eller vil blive udført dårligt.
 3. Teknologi: Der findes tre primære batteriteknologier (NiCd, NiMh og Li-Ion), som har deres fordele og ulemper.
 4. Kapacitet: Et batteris kapacitet er den mængde energi, der lagres og returneres, angivet i ampere/time Ah. Jo højere kapacitet, jo længere tid kan du bruge dit værktøj med batteriet.

For at give dig en idé om, hvad du har brug for i form af spænding og batterikapacitet:

 • Et batteri på 1,5 Ah og 12 V er velegnet til let og lejlighedsvis arbejde
 • Et 3Ah- og 18V-batteri er velegnet til tungt og hyppigt arbejde
 • Et batteri på 5Ah og 36V er velegnet til professionelt arbejde

Hvis vi tager et eksempel med en boremaskine, skal du bruge mindst 10 V til at bore i bløde materialer som gips eller træ og 15 V til hårde materialer som mursten. Ved intensiv brug på materialer som beton eller sten skal du bruge mindst 18V og op til 36V for mere komfort. CELLONIC®-batterier til el-værktøj.

Batterier af mærket CELLONIC® har en høj kapacitet og lang levetid takket være den nyeste NiMH-teknologi og en reduceret hukommelseseffekt. Disse batterier er garanteret sikre og pålidelige mod kortslutninger, overophedning og overspænding. Batterierne testes og inspiceres naturligvis af kompetente fagfolk, som er uafhængige organer, der sikrer, at produktionsprocesserne er så sikre som muligt. Derfor er disse batterier lige så sikre og effektive som de originale modeller.

Bestil dine batterier nemt og sikkert hos subtel.dk

3 års producentgaranti: Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste kvalitet og tilbyder derfor 3 års producentgaranti på subtel®- og cellonic®-produkter

Hurtig og sikker levering: Vi forbereder og sender dit batteri samme dag, hvis du har brug for det.

Betalingsmetoder : Du kan vælge mellem forskellige betalingsformer: forudgående bankoverførsel, kreditkort, postepay-kort, PayPal, betaling ved levering til kureren.

Fortrydelsesret: Ifølge loven skal fortrydelsesretten udøves inden for 14 dage. Subtel har forlænget den periode, hvor du kan foretage udbetalinger, til 30 dage.

Kundeservice: Vores kundeservice hjælper dig gerne fra mandag til fredag fra 10 til 15. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten, send os en e-mail med et foto, for- og bagside, af det originale produkt, du ønsker at erstatte. Vi svarer så hurtigt som muligt