.dk

Skærmbeskyttere og covers til GPS-enheder

Skærmbeskytter eller beskyttelsesfilm - beskytter din GPS mod ridser

Du er ude på en cykeltur på ukendte veje, og pludselig falder din GPS ud af holderen. Ulykken sker så hurtigt, at din navigator knækker skærmen. For at undgå netop disse scenarier, som ikke kun kan koste dig penge til udskiftning af skærmen, men også kan give dig glassplinter i fingerspidserne, anbefaler vi en skærmbeskytter. Hvis du placerer et ekstra displayglas på ydersiden af skærmen på din tracker, kan du mange gange redde skærmen fra at knække.
Mærke
Sorter efter:
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
178,00 kr.
149,00 kr.
119,00 kr.
| -55%

53,30
kr.
99,00 kr.

Subtel sælger skærmcovere i mange forskellige varianter, både i hårdere materialer som hærdet eller hærdet glas og også blødere plastikcovere til lidt afrundede skærme. Det displaycover eller beskyttelsesglas, du vælger til din GPS eller cykelcomputer, er specielt designet i et holdbart materiale, så du kan være sikker på, at skærmen på din navigator eller tracker holder i lang tid.

Hvilken displaybeskyttelse passer til min tracker?

Under hvert skærmbeskyttelsesprodukt kan du læse mere om dimensionerne på den specifikke beskyttelsesfilm eller skærmbeskytter, og om dens dimensioner og design passer til din e-bike, navigator eller GPS. Med så mange forskellige typer navigationsudstyr, der findes i dag, findes der lige så mange forskellige versioner af skærmbeskyttere. Skærmbeskyttere til bilnavigation med let afrundede hjørner eller kanter, i hårdere eller blødere materialer.

Subtel sælger også skærmbeskyttere, der er "case-venlige", hvilket betyder, at det beskyttende glas, plastik eller film slutter ca. 2 millimeter før skærmens kant. Dette er for at give dig mulighed for at bruge dine foretrukne skins på din bærbare GPS, selv om du vælger at beskytte skærmen.

Hård eller blød, hvilken skærmbeskytter er bedst?

Den generelle regel er, at jo blødere materialet er, jo nemmere er det for skærmbeskyttere at passe på navigatorskærme, der ikke har en kantet form i skærmens ende. En hårdere skærmbeskytter føles på den anden side mere som din "rigtige" skærm, og følelsen af at trykke på en glasskærm i stedet for en plastikskærm kan være vigtig for mange mennesker. Men hvis du kan lide skærmbeskyttere i hårdere materialer, men har en afrundet skærm, skal du ikke være bekymret - du kan finde formtilpasset beskyttelsesglas i Subtel-webshoppen. Alt sammen for at du kan finde et beskyttelsesglas eller plastik, der passer til din tracker og dine behov.

Så læs omhyggeligt på hver produktside, om dit GPS-mærke og din model er angivet som kompatibel, så du ikke risikerer, at den går af i kanten, hvis skærmbeskyttelsen f.eks. er for hård til din afrundede skærm. Hvis du er i tvivl, er vores kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål alle hverdage.

Støv- og smudsafvisende beskyttelsesfilm

På subtel webshop kan du også finde beskyttelsesfilm til f.eks. indbyggede GPS'er, så de bliver mere modstandsdygtige over for støv og snavs. Når vi gør rent, bruger vi gerne stærke produkter, sprays eller svampe, som kan slide de overflader, du vil rengøre, ned. Beskyttelsesfilm til skærme beskytter overfladen mod ridser og gør den lettere at rengøre.

Ikke alene får skærmen på din navigator eller andre tekniske produkters overflader en glat og holdbar finish, men mange beskyttelsesfilm er i dag selvhelbredende. Filmens smarte molekyler heler let mindre ridser og skrammer. Plastik, der bliver ridset, hvis det sker, vil derfor snart være fortid.

Selvfølgelig beskytter Subtels displayglas eller displayplast ikke kun mod mindre ridser, det fungerer også som en stødsikker og holdbar film på din GPS-skærm. Det giver perfekt sikkerhed og tryghed, hvis du er en person, der altid har navigatorer med dig på cykelture, bilferier eller hvis du er på jagt i skoven.

Skærmbeskyttere hårdhed og lim - hvad gør dem forskellige?

Som tidligere nævnt kan skærmbeskyttelsens hårdhed være en afgørende faktor for, hvordan beskyttelsesglasset eller beskyttelsesplasteret sidder på din cykelcomputer eller navigator. Glasets eller plastens hårdhed beskrives i en stigende skala, der går fra blødere 2D, 3D til 9H, som er hårdt hærdet glas eller et glas kaldet asahi glas, som er hårdt japansk glas med pasformsgaranti. Da nuancerne fås i forskellige finishes, er der mange valgmuligheder, så du kan tilpasse din oplevelse.

Skærmens dæksler fås ofte i et af de materialer og overflader, der er anført nedenfor:

  • Blød plast

  • Hård plast

  • Selvhelbredende plast

  • Hærdet glas / Hærdet glas

  • Asahiglas

Afhængigt af skærmbeskyttelsens hårdhed kan klæbemidlet også spille en rolle. Går det kun rundt om kanten eller dækker det hele overfladen? Du kan læse mere om dette under hvert enkelt produkt, og klæbemidlet er naturligvis optimalt tilpasset det pågældende beskyttelsesglas.

Mange tilbud på tekniske produkter

Leder du efter mere end blot en skærmbeskytter og andet praktisk tilbehør? Til fotografering finder du også smarte stativer, der kan gøre tingene lettere, mobiltasker til opbevaring af din smartphone, kabler, batterier, strømadaptere og meget mere. Vores produkter fungerer, uanset hvilken type bruger du er, uanset om du arbejder i et callcenter, bruger dem til spil derhjemme eller til seriøse studier ved skrivebordet eller på farten.

Hos subtel kan du derfor være sikker på at finde teknisk tilbehør og kvalitetsbatterier, der er velegnede som erstatningsbatterier til en god pris. Vi sælger naturligvis også opladere til disse batterier.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.