.dk

Strømforsyninger, opladere og vekselstrømsadaptere

Opladere og strømforsyninger

Leder du efter en ny erstatnings- eller backup-oplader til dine yndlingsenheder? Du er kommet til det rette sted: subtel har et af de største udvalg af opladere på internettet. Vi er sikre på, at du kan finde en oplader, der er kompatibel med din smartphone, bærbare computer, tablet og et væld af andre enheder.

Mærke
🔎︎
Sorter efter:
79,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
69,00 kr.
149,00 kr.
199,00 kr.
149,00 kr.
79,00 kr.
89,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 83 >>

Hvordan kan jeg vide, om en oplader er egnet?

For hver model tilbyder vi en liste over egnede enheder. Hvis du ikke er sikker, bør du se på den maksimale opladningseffekt i watt, der er angivet på din enhed. Hvis du ikke er sikker, bør du se på den maksimale opladningseffekt i watt på din enhed, da en for høj spænding kan beskadige batteriet i din enhed. Oplysningerne står normalt på den oplader, der skal udskiftes, eller i brugermanualen.

Vi angiver også for hvert produkt de oplysninger, du har brug for, f.eks. stik, udgangsspænding i Volt, strømstyrke, effekt i Watt og kabellængde. Det vil hjælpe dig med at vælge den bedst egnede oplader til dine behov.

De forskellige typer af opladere

Der findes flere forskellige typer opladere til dine enheder. Disse opladere har alle deres fordele og ulemper, og du skal vide, hvordan du træffer det rigtige valg.

Traditionelle opladere, der oplader dine enheder via et kabel, der er tilsluttet strømnettet. Det er stadig de mest almindelige modeller, især for ældre enheder.

Trådløse opladere eller induktionsopladere gør det muligt at oplade de nyeste teknologiske enheder uden kabel, idet du blot skal placere enheden i nærheden af opladeren, og det er det hele. Dette har flere fordele: Det er en stilfuld oplader med god opladningshastighed og holder længere end andre opladere med stik. Spidserne på opladerne kan nogle gange være et problem, når du skal sætte din enhed i stikket.

Hurtige opladere er opladere, der har en opladningseffekt på mere end 5 watt. Der er to teknologier, der tilbyder meget hurtig opladning: USB Power Delivery og Quick Charge. Begrebet hurtig opladning er ikke altid klart. Du bør derfor være opmærksom på, om din oplader er kompatibel med din enhed og opladerens strømstyrke.

Bilopladere på cigarettænder er også meget berømte, fordi de giver dig mulighed for at oplade dine enheder i din bil eller campingvogn. De er ideelle under din rejse og giver mulighed for uafbrudt brug af dine GPS-navigatorer under en lang rejse. Opladere på cigarettænder er universelle og giver mulighed for at tilslutte et eller flere USB-kabler afhængigt af modellen. Den mest almindelige effekt er 2,4 ampere og giver dig ikke mulighed for hurtigt at genoplade dine smartphones, tablets, mp3-afspillere og andre små enheder.

Ældre modeller af opladere

Stiktyperne har udviklet sig og ændret sig meget i de sidste par år, og vi er nødt til at udskifte vores opladere oftere og oftere. I nogle tilfælde har vi kun brug for et nyt USB-kabel eller en adapter, når det drejer sig om relativt nye enheder.

Det bliver mere kompliceret, når vi ønsker at udskifte opladeren på en lidt ældre enhed. Disse modeller til ældre telefoner, bærbare computere, tablets eller MP3-afspillere er ofte samlet i ét stykke. Derfor har vi besluttet at tilbyde et udvalg af opladere til ældre modeller, som ikke længere er tilgængelige i de traditionelle butikker.

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.