.dk

Opladere til GPS og satellitnavigation

En effektiv og pålidelig oplader til din GPS eller dit navigationssystem? Du kan selvfølgelig bestille en online hos subtel!

Oplader din GPS ikke længere? Så kan et erstatningsbatteri eller en oplader til din navigator hjælpe dig. Hos subtel finder du opladere til mange forskellige mærker og modeller af trackere, som du nemt kan give din enhed ny strøm. Når du kører eller tager på tur på ukendte veje, er en god adapter vigtig for at sikre, at du ikke farer vild midt på din rejse. Subtels navigatoradaptere oplades hurtigt og giver dig lang driftstid, så du er sikker på at nå frem til din destination. Hvis din adapter er gået i stykker, eller hvis du bare leder efter en erstatning eller en ekstra batterioplader til din tracker, er du kommet til det rette sted!

Sorter efter:
79,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
89,00 kr.
89,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
1 2 3 4 5 6 >>

subtel® er Europas førende online shop indenfor digitalt tilbehør og tilbyder et bredt udvalg af genopladelige batterier og kabler af høj kvalitet til alle slags enheder.

Hvilken oplader passer til min navigationsenhed?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken oplader der passer til din navigator, kan du finde alt det, du har brug for at vide, på Subtels produktsider. Den beskriver, hvilken batterioplader der passer til hvilken GPS-model og hvilket mærke, så du kan være sikker på, at det er en passende erstatning for din originale oplader. Hvis du stadig er i tvivl, kan du sammenligne oplysningerne på Subtel-opladeren med oplysningerne i brugervejledningen til din navigator. Den fortæller dig, hvor mange volt og ampere den skal bruge for at fungere korrekt. Vores kundeservice er også tilgængelig alle hverdage for at hjælpe dig med at finde den perfekte erstatning til din tracker.

Opladerne fra subtel er optimalt designet til det beskrevne mærke og den beskrevne model, så din navigator kan få perfekt strøm til den specifikke enhed. På denne måde holder din GPS-enhed længere, fordi den ikke bliver beskadiget af en opladningsadapter, der sender for lidt eller for meget strøm gennem den.

Hvor længe holder min opladnings-adapter?

En ekstra oplader eller en ekstra adapter kan være afgørende, når du er uden strømforsyning og stadig ikke er nået frem til din destination, uanset om du kører, cykler, vandrer eller går. Mange mennesker tager ofte deres adapter med i deres taske eller rygsæk og fylder den med andre ting. Dette medfører ofte, at et kabel eller noget går i stykker. Derfor er det vigtigt, at du altid ruller dit kabel sammen og har nok plads i din taske. Du kan også opbevare din adapter i et etui. Vand er naturligvis en katastrofe for din adapter, så tag den med på ferie i en vandtæt taske. Efterhånden som teknologien ændrer sig, kan en ny oplader også oplade dit batteri mere effektivt og udnytte mere energi, der er lagret i batteriet, især hvis det er en oplader, der er designet specielt til din tracker, som Subtel-adapteren. Vi sælger både "almindelige" opladere og hurtige opladere, så du kan vælge, hvilken version du ønsker eller kan få til din GPS-enhed. I vores webshop kan du læse om vores forskellige batteriopladere under hvert produkt, hvor du kan finde specifikke oplysninger om opladeren. Du kan sammenligne denne produktbeskrivelse med det, der står på din originale oplader, for at sikre dig, at oplysningerne er korrekte. Disse oplysninger findes normalt også i brugermanualen til dit GPS-system. Hvis du stadig er i tvivl, er vores kundeservice til rådighed alle hverdage for at besvare spørgsmål om, hvilken oplader der passer til din tracker-model.

Er det sikkert at udskifte en GPS-oplader?

En oplader er et produkt, der ikke er fastgjort til din tracker, så du kan være relativt sikker på, at det er meget nemt at udskifte din oplader. Du skal kontrollere, at opladerens strømstyrke og spænding passer til din tablet, hvilket vi skrev om tidligere. Alle Subtel-opladere er designet med overophednings- og overspændingsbeskyttelse, hvilket beskytter dit GPS-batteri mod skader og opladeren mod overophedning. Vores opladere er også udstyret med en automatisk nedlukningsfunktion, som gør det muligt for adapteren at slukke sig selv, når batteriet når 100 %. Dette er ikke kun en sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer, at opladeren bliver for varm, men det hjælper også batteriet til at holde længere, da det ikke konstant bliver opladet. Så med Subtels smarte navigationsoplader forlænger du levetiden for din GPS, uanset om det er en Garmin eller TomTom!

Køb din nye oplader hos Subtel!

Hos subtel forsøger vi naturligvis at skabe så meget overblik som muligt for dig. Vi har selvfølgelig også den bedste kvalitet af nye batteriopladere fra vores eget mærke CELLONIC® - og uanset hvad du har brug for til dit kamera, tablet, værktøj, navigation, hovedtelefoner - du finder det hele i vores webshop!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.