.dk

Opladere til hovedtelefoner og headset

Batterioplader til hovedtelefoner/hørefoner/øretelefoner mm

Hvis du leder efter en effektiv, hurtig og sikker oplader til dine høretelefoner, så er du hos subtel i den rigtige butik. Subtel tilbyder et bredt udvalg af opladere/hovedtelefoner med moderne, "effektiv" teknologi. Det betyder, at både batteriet og hovedtelefoner ikke udsættes for unødvendig og skadelig belastning, hvilket giver en lang batterilevetid. Så ud over at spare penge ved at købe et 100 % kompatibelt produkt gør du også noget godt for miljøet, da du kan fortsætte med at bruge et gammelt, men velfungerende hovedtelefone.

Sorter efter:
128,00 kr.
89,00 kr.
109,00 kr.
89,00 kr.
109,00 kr.
108,00 kr.
109,00 kr.
99,00 kr.
99,00 kr.
128,00 kr.
1 2 3 >>

Hvad er den rigtige oplader til høretelefon?

Der findes forskellige typer af opladere, så det er vigtigt at vælge den rigtige oplader. For hver oplader viser vi en liste over kompatible hovedtelefoner opladere. Du bør derfor kontrollere, at din model er opført på listen, inden du afgiver din bestilling. Du bør også være opmærksom på den type stik, som opladeren har: Vi foreslår, at du, inden du bestiller, ser på de billeder, der følger med produktet, på beskrivelsessiden. Selvfølgelig er opladerens udgangsspænding også en værdi, som brugeren skal kontrollere. I beskrivelsen af vores opladermodeller angiver vi altid spændingen og andre elektriske værdier samt detaljerede billeder af produktet. Hvis de tekniske data ikke længere er læselige på opladeren, kan det være nyttigt og nødvendigt at konsultere manualen.

Vores opladere er kendetegnet ved intelligent teknologi, der muliggør en forsyning i overensstemmelse med batteriets driftsspænding. Dette sker altid inden for en overophednings-, overspændings- og kortslutningsbeskyttelse. For at maksimere batteriets levetid er subtel-opladeren udstyret med et automatisk opladningsstop for at maksimere batteriets levetid.

Til hvilke hovedtelefoner kan opladeren udskiftes?

Det er nemt at udskifte en hovedtelefoner oplader. I modsætning til et udskiftningsbatteri, som du måske skal bruge specialværktøj til, er en batterioplader en ekstern enhed, der er udstyret med en ledning, et netkabel og en transformer. Denne "enhed" købes samlet og erstatter den gamle batterioplader. Hvis du er i tvivl, kan du under alle omstændigheder sende en besked til info@subtel.de med et billede af den oplader, du ønsker at udskifte, og den nøjagtige model, den skal bruges til - gerne på engelsk. 

Næsten alle hovedtelefoner i omløb leveres med udskiftelige opladere. Behovet for at købe en ny kompatibel oplader skyldes det uundgåelige slid, som de udsættes for, eventuelle fejl/fejlfunktioner eller tab. Ofte slides stikkets kappe/beklædning op, og lidt efter lidt leverer opladeren ikke længere energi eller leverer den med mellemrum. Nogle gange begynder den at spille dig et puds ved pludselig at afbryde strømforsyningen, hvilket skaber frustration og vrede hos brugeren, som først senere bemærker den lave opladning, når han f.eks. ikke længere kan lytte til sin yndlingsmusik, mens han træner på promenaden. Vent ikke for længe, og køb en kompatibel oplader fra subtel nu!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.