.dk

Batteriopladere til kameraer, videokameraer og videokameraer

Batterioplader af høj kvalitet til dit kamera? Bestil online hos Subtel

Selvfølgelig er det rart at købe en original oplader til dit digitalkamera, men ville det ikke være rart, hvis der var et billigt alternativ til din batterioplader? Digitalkameraet er meget populært, og det skyldes naturligvis også de mange funktioner og den uendelige lagring af billederne. Men selvfølgelig koster de mange billeder, de lange lukkertider og det at pille ved blænderne meget energi. Derfor kan en ekstra oplader kun hjælpe!

Sorter efter:
149,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
199,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
149,00 kr.
119,00 kr.
149,00 kr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 38 >>

Hos Subtel har vi højkvalitetsopladere til alle slags kameraer - uanset om det er Canon, Sony eller Nikon, har vores husmærke CELLONIC® de bedste adaptere til dit videokamera, actionkamera eller instant kamera med hurtig opladningseffekt. Så dit batteri er klar til at køre hele dagen til din fotosession eller portrætfotografering. Ikke alle opladere er ens, og derfor har vi forklaret, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe den rigtige oplader.

Subtel® er Europas førende onlinebutik for digitalt tilbehør og tilbyder et bredt udvalg af genopladelige batterier og kabler af høj kvalitet til alle typer enheder.                  

Hvordan vælger du den rigtige oplader til dit kamera?

Det er naturligvis vigtigt at finde ud af, hvilken slags kamera du har. I dag findes der actionkameraer, kompaktkameraer, videokameraer, instantkameraer, spejlreflekskameraer og mange andre typer og størrelser. For at du kan være sikker på, hvilken oplader der passer til netop dit kamera, indeholder hver produktside klare oplysninger om, hvilke mærker og modeller af kameraer der er kompatible med den valgte batterioplader. Dette er naturligvis meget vigtigt, så du kan tage billeder hvor som helst og når som helst!

Læs venligst vores gennemgang omhyggeligt, så dit modelnummer er nævnt sammen med det kompatible kamera. Du kan også sammenligne oplysningerne på produktet med oplysningerne på din originale oplader for at se, om de passer sammen. Du kan muligvis også finde disse oplysninger i brugermanualen til dit kamera. Vores kundeservice er tilgængelig hver dag for at besvare dine spørgsmål om, hvilken oplader der passer til din specifikke kameramodel.

Batteriopladerne fra subtel® er optimalt designet til det beskrevne mærke og den beskrevne model, så dit kamera kan forsynes perfekt med ny energi til den pågældende type. På denne måde holder dit kamera meget længere, fordi det ikke bliver beskadiget af en oplader, der sender for lidt eller for meget strøm gennem det. Det faktum, at du også sparer penge ved at købe en ny oplader i stedet for et helt nyt kamera, er endnu en faktor, der taler for en udskiftning af opladeren.

Hvor længe holder et kamerabatteri?

Det er selvfølgelig svært at sige. Tager du den ofte med på ferie, til et fotoshoot eller på safari? Der kan naturligvis ske mange ting på dine rejser, f.eks. skader i din kamerataske eller i din rygsæk. Ofte har du brug for flere opladere. Måske har du et i dit studie og et derhjemme.

Som regel kan du beholde en kamerabatterioplader i lang tid, hvis den ikke er beskadiget eller for gammel, men vi ved af erfaring, at det ofte ikke er tilfældet. Opladeren kan miste sin kapacitet på grund af dele, der er beskadiget af alder, eller hvis du har været uforsigtig med opladeren på et tidspunkt. Med Subtels nye kameraoplader giver du dit batteri ny strøm, og batterierne i dit kamera får mere strøm fra den opdaterede oplader. Efterhånden som teknologien ændrer sig, kan en ny oplader også oplade dit batteri mere effektivt og udnytte mere strøm, der er gemt i batteriet, især hvis det er en oplader, der er designet specielt til dit fotokamera, som Subtel-opladeren er.  Så hvis du er på udkig efter et langvarigt og pålideligt batteri til dit kamera, er disse opladere optimale. De fungerer selvfølgelig også godt som ekstra opladere! På denne måde giver du dig selv maksimal frihed, og du kan skyde og filme i det uendelige med dit Nikon-, Canon- eller Sony-kamera.

Kan jeg selv udskifte min kameraoplader uden risiko?

Det behøver ikke at være besværligt at udskifte en original oplader med en ny. Hvis din gamle oplader ikke længere fungerer korrekt, kan en ny oplader give nyt liv til dit kamera, så hvorfor ikke tage chancen? Det er nemt at udskifte en gammel oplader med en ny, og det eneste, du skal gøre, er at finde en oplader, der passer til batterierne i dine enheder. Som beskrevet ovenfor kan du nemt gøre dette via produktbeskrivelserne i vores shop, så du kan finde den rigtige oplader til det rigtige kameramærke eller den rigtige kameramodel. Hvis du af en eller anden grund også har brug for et værktøj til at justere opladeren eller en anden del, sælger vi også værktøj til små tekniske opgaver.

Køb din nye oplader hos Subtel!

Hos subtel forsøger vi naturligvis at skabe så meget overblik som muligt for dig. Vi har selvfølgelig også den bedste kvalitet af nye batteriopladere fra vores eget mærke CELLONIC® - og uanset hvad du har brug for til dit kamera, tablet, værktøj, navigation, hovedtelefoner - du finder det hele i vores webshop!

Bestil nemt og sikkert på subtel

3 års garanti: Vores prioritet er at give dig produkter af den bedste kvalitet, og derfor tilbyder vi 3 års producentgaranti på alle subtel®- og CELLONIC®-produkter.

Hurtig og sikker levering: Vi bestræber os på at sende dit batteri samme dag, hvis du gennemfører din bestilling inden kl. 15.00 på en hverdag.

Onlinebetaling: Du kan bruge din foretrukne betalingsmetode for at øge sikkerheden (bankkort, PayPal, kreditkort, bankoverførsel).

Returret: Du kan returnere produktet inden for 30 dage, hvis det ikke fuldt ud lever op til dine forventninger.

Gratis kundeservice: Gratis kundeservice og telefon fra mandag til fredag fra kl. 10-18 eller pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt et batteri er kompatibelt med en af dine enheder, hjælper vi dig gerne.