Lær subtel bedre at kende

2004 grundades subtel i Berlin, Tyskland

2004: Oprettelse af subtel GmbH i Berlin, Tyskland

Mer än 750 000 produkter skickas ut från vårt lager varje åt

Mere end 750.000 produkter sendes om året

50 anställda finns på plats för att svara på frågor, förbereda och skicka ut din order

50 medarbejdere i Berlin, herunder flere engelsktalende til at støtte dig

Sedan 2021 har vi utvecklat vårt eget märke CELLONIC® som står för hög säkerhet och kvalitet

Vi har udviklet, solgt og markedsført vores eget mærke CELLONIC® siden 2012

Hvorfor vælge subtel?

Vores mission er at hjælpe dig med at finde det tilbehør, du skal bruge for at få dit udstyr til at fungere perfekt. Vi sørger for at kontrollere vores kompatibilitet regelmæssigt for at sikre, at vi tilbyder de bedste produkter til de bedste priser. Yderligere kan vi tilbyde et konkurrencedygtigt og billigere produkt til det danske marked, og alt sendes fra Berlin.

Vores sortiment vokser, og vi tilbyder i øjeblikket omkring 13.000 produkter til bærbare computere, kameraer, GPS-enheder, elværktøj og andre batteridrevne mobile enheder. Du kan finde et komplet udvalg af tilbehør fra batterier til cirkulære polariseringfiltre til kameraer.

Vores mest populære produkter omfatter vores sortiment af batterier, opladere og kabler, som vi producerer under CELLONIC®-mærket. Dette er et bevis på vores erfaring, ekspertise og professionalisme samt et tegn på vores pålidelighed og forpligtelse til at sikre kvaliteten for vores kunder.

Subtel-teamet

Der er lidt over 50 ansatte på subtel-kontorerne og i logistik- og forsendelsescentret. Mange af dem taler tysk og engelsk og arbejder med hjemmesiden og i kundeservice. Så selv i Berlin kan du altid finde svar på dine spørgsmål og hjælp med køb eller returnering og vi håber at få tilknyttet et skandinavisk team.

Vores historie

Virksomheden subtel blev grundlagt i 2004 af Christopher Stein og Paul Karma i Berlin Friedrichshain-kvarteret.

I de første 5 år havde virksomheden mellem 5 og 10 ansatte. Efterhånden, med hårdt arbejde og udholdenhed, er dette antal steget, og virksomheden har nu omkring 50 ansatte af forskellige nationaliteter.

Subtel begyndte at sælge sine produkter i Tyskland i 2004, og et par år senere, i 2008, begyndte man at sende sine produkter til Frankrig. Et dusin europæiske lande blev tilføjet til listen lidt efter lidt, og det sidste land, hvor virksomheden begyndte at sende sine produkter, er Schweiz i 2018.

subtel GmbH anses i dag for at være en af de vigtigste distributører af mobiltilbehør i Europa.

Vores eget produkt: CELLONIC®

CELLONIC®-mærket tilbyder tilbehør af høj kvalitet til brug inden for forretning, hobby, håndværk og fotografering. Kunderne vælger vores mærke, fordi de leder efter det bedste alternativ til dyrt originalt tilbehør. CELLONIC®-batterier er stærke. CELLONIC®-opladere er konsekvent kompatible og er altid fremstillet efter de højeste standarder.