.dk
78 79 3103 (support på engelsk)
Man-fre kl. 10:00-15:00
Hos Subtel har vi specialiseret i elektronisk tilbehør til mobiler, tablets, PC’er og kameraer siden 2004.

Vi er en arbejdsplads med vokseværk, hvor 50 medarbejdere i øjeblikket og sælger og pakker elektronik til hele Europa gennem vores egen webshop, og via de mest populære markedspladser.
Med to varehuse i Berlin i Friedrichshain og Alt-Hohenschönhausen sender vi hvert år mere end 700.000 pakker (gennemsnit fra 2017) og tallet bliver større for hvert år!

Samtidig bliver vores sortiment bredere og bredere, og vi kan allerede prale af at have over 6000 tilbehørsprodukter på lager. Vi dækker alt til din smartphone, samt bærbare computere, kameraer, navigationsenheder, værktøjer og mange andre mobile enheder. Hos os får du et komplet udvalg af tilbehør - lige fra simple batterier til cirkulære polariserende kamerafiltre.

Nogle af vores bedst sælgende produkter er de ca. 2.000 typer batterier, opladere og datakabler, som vi producerer under CELLONIC®-mærket. Her kommer vores mange års erfaring, ekspertise og professionalisme til sin ret, hvor vi gennem vores eget håndværk og design kan sikre, at vores kunder får den bedst mulige kvalitet med deres produkt.

Vi er en mellemstor virksomhed, og nyder godt af en veletableret virksomhedskultur med et venligt og internationalt flersproget team.Subtels kontor / kundeservice / lager


Christopher Stein Paul Karma
subtel forretningsførelse