CELLONIC® Udskiftning af mobil batteri til Nokia 9 PureView + 17-værktøjs reparationssæt til telefoner - HE354 3250mAh

1 / 7

179,00 kr.
inkl. moms plus forsendelse
PayPal Kreditkort dao UPS
varenr.:
931156
Producent:
CELLONIC
Vægt:
145g
Farve:
Sort

Liste over kompatibilitet

Giv din Nokia smartphone et nyt liv med dette kompatible HE354 9 PureView batteriudskiftnings- og reparationssæt fra CELLONIC®.


Batterier til mobiltelefoner bliver slidt med tiden, men det er en enkel, effektiv og omkostningsfri måde at give din smartphone et nyt liv på, hvis du blot køber et erstatningsbatteri til den - især når batteriet leveres med alt det værktøj, du har brug for til at reparere din telefon derhjemme.

Dette ® Lithiumpolymer udskiftningsbatteri til telefoner, der er specielt designet til at være kompatibelt med Nokia 9 PureView telefoner , tilbyder:

✔ Høj kapacitet, lang batterilevetid - 3250mAh erstatningsbatteri til telefonbatteri til brug i hele dagen og med lav nedbrydning.
✔ Pålideligt erstatningsbatteri - moderne, Lithium-teknologi uden memory-effekt mobiltelefonbatteri udskiftning, der er pålideligt med langvarig opladning.
✔ Certificeret sikkerhed og kvalitet - CE & ROHS-certificeret, Grade A-batteri med kortslutnings-, overophednings- og overspændingsbeskyttelse.
✔ Grundig, omfattende test - hver battericelle testes for korrekt kapacitet og for at sikre, at alle sikkerhedskrav er opfyldt - alt sammen før installation.
✔ Alle nødvendige værktøjer medfølger - med mobilreparationsværktøjer som et mini præcisionsskruetrækkersæt, åbningsværktøj til åbning og spudgerværktøjssæt til åbning og demontering af telefonen.

9 PureView specifikationer for udskiftningsbatteri:
Kapacitet: 3250mAh
Spænding: 3.85V
Celletype: Lithiumpolymer
Dimensioner: 67.16 x 57.78 x 4.64mm

17-delt reparationssæt til mobiltelefoner indeholder:
4x Torx-skruetrækker (1x T3 / 1x T4 / 1x T5 / 1x T6)
1x TS1 Pentalobe / Torx-skruetrækker
1x Phillips-skruetrækker (1,7 mm)
1x fladhovedet skruetrækker (2mm)
3x plastikhåndtag
2x sugekopper
1x pincet
1x stålværktøj til opbrydning
1x Sim-kortbakke-stift
1x trekantspudser af plast
1x universelt klæbebånd (50x28mm)

★ 3-årig garanti ★
subtel® blev grundlagt i 2004 og er en international, specialiseret forhandler, der kun forhandler produkter af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi en garanti på 36 måneder.

Erstatter følgende produkter

Nokia HE354

Passer til følgende enheder

Nokia 9 PureView

Vores mest populære produkter