.dk

6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2

6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2

1 / 4

6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2 6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2 6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2 6-i-1 AirPods-tilbehørssæt: Beskyttende silikone AirPod-etui, AirPod-skind med nøglering, AirPod-snore/rem, AirPod-ørekroge, AirPod-holder til urbånd til AirPods 1 + 2
49,00 kr.
inkl. moms
klar til levering
Leveringstid 2 dage
klar til levering
Fragt koster 29 kr
Leveringstid 2 dage
varenr.:
929025
Producent:
subtel
Vægt:
62g
Farve:
Sort

Liste over kompatibilitet

Få mest muligt ud af dine trådløse øretelefoner med dette komplette 6-i-1 tilbehørssæt, der er kompatibelt med Apple AirPods 1 og 2.

Dette tilbehørssæt til ørepuder giver dig alt, hvad du behøver for at holde dine Apple AirPods beskyttede, sikre, for at forhindre dem i at fare vild og for at give dig mulighed for at træne med dem uden frygt for, at de falder ud eller bliver beskadiget. Inkluderet i denne pakke er:

✔ AirPod-cover - stødsikkert, silikone Airpods-hylster, der smyger sig om dit Airpod-cover og giver ekstra beskyttelse og forsvar mod vandskader.
✔ Karabinhage – robust metalnøglering, der giver dig mulighed for sikkert at fastgøre dit AirPod-etui til en bælteløkke, rygsæk eller håndtaske for at hjælpe med at forhindre, at dine trådløse øretelefoner bliver væk.
✔ Anti-tab AirPods-strop – en AirPod-nakkestrop/AirPod-snor, der forbinder øretelefonerne sammen og forhindrer dig i at miste dem, hvis en falder ud, samt lader dine AirPods dingle rundt om halsen, når de ikke er i brug.
✔ AirPods ørekroge/-håndtag – in-ear-høretelefonpuder af silikone, som skaber en tættere forsegling i dine ører – hvilket betyder, at dine AirPods passer mere sikkert til sikrere jogging og løb, samtidig med at de tilbyder øget beskyttelse mod faldskader.
✔ Apple Watch-bånd AirPod-holder – opbevar dine AirPods sikkert og sikkert på dit håndled med denne iWatch-båndholder-clips.
✔ Hårdt etui til ørepuder – et ekstra beskyttelsesniveau, dette hårde etui holder og beskytter dine trådløse hovedtelefoner samt alt dette tilbehør – det perfekte opbevaringsetui til AirPods til rejser.

★ 3-års garanti ★
Subtel blev grundlagt i 2004 og er en international specialforhandler, der kun handler med produkter af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi 36 måneders garanti.

Passer til følgende enheder

Apple AirPods
Apple AirPods 2

Vores mest populære produkter