subtels udvalgte nytårstilbud giver op til 50% rabat på vores mest elskede produkter. Find dine favoritter nu!

Kraftfulde og holdbare powerbanks og mobilopladere

Bærbar strøm, når du har brug for det

subtel® serien af højtydende USB powerbanks er perfekte til at holde dine smartphones, tablets, trådløse bluetooth-hovedtelefoner og -højttalere, GPS og satellitnavigation og andre elektriske enheder fuldt opladet, uanset hvor du er.

Vores powerbanks med høj kapacitet på 10000 mAh leveres også med et udvalg af USB-opladerkabler, herunder Micro-USB og USB-C, hvilket betyder, at de er 100 % kompatible med langt de fleste små elektriske enheder - herunder kompatibilitet med alle moderne smartphones som Samsung Galaxy og iPhone mm.   

Sorter efter:

Hvad er en powerbank eller en bærbar oplader?

En powerbank er i bund og grund et litiumbatteri med en indgangsport, der gør det muligt at tilslutte det via et opladningskabel til en lang række elektriske enheder. Det fungerer som et eksternt batteri, så enhedens interne batteri kan oplades uden at skulle bruge en vekselstrømsadapter.

Powerbanks er designet med henblik på bærbarhed - ofte beskyttet af en hård, holdbar skal - de kan bæres sikkert i en taske eller lomme og er derfor perfekte til rejser, pendling eller når du har brug for strøm, når du ikke har adgang til en stikkontakt.

Kapaciteten af powerbankopladere kan variere fra 1500 mAh til 20000 mAh. Jo flere milliampere i timen (mAh) mobilopladeren har, jo større er batterikapaciteten, og jo flere enheder kan den oplade. 

Hvis vi tager i betragtning, at en gennemsnitlig smartphone har et internt batteri på 3000mAh-5000mAh, kan du med en powerbank på 10000mAh oplade din telefon op til 3 gange, før du skal genoplade powerbanken.

I subtel® online shop finder du et bredt udvalg af prisbillige, hurtigt opladende mobil powerbanks af høj kvalitet til at oplade dine telefoner, smartwatches, trådløse højttalere, tablets og meget mere - sikkert og effektivt.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en powerbank?

I dag findes der næsten lige så mange typer bærbare opladere og powerbanks, som der er enheder, der skal oplades. Så hvordan vælger du den rigtige powerbank til din smartphone, tablet, bærbare højttalere osv.?

 

Her er nogle få ting, du skal overveje, når du køber:

Kompatibilitet: Langt de fleste powerbanks bruger USB-kabler til at tilslutte til og oplade andre enheder. For det første er det vigtigt at kontrollere, om det er muligt at oplade din enhed ved hjælp af et USB-kabel. Stikket, der sættes i din enhed, kan være specifikt for din enhed, men den ende, der sluttes til den bærbare oplader, skal være USB.

Kapacitet: Et batteris energikapacitet måles i mAh. En powerbank med en højere mAh kan oplade enhederne mere og i længere tid end powerbanks med en lavere mAh.

Når du vælger en powerbank, er det bedst at vælge en, der indeholder nok mAh til at oplade de enheder, du skal bruge den med, fuldt ud. Hvis et smartphone-batteri har en gennemsnitlig kapacitet på 3000 til 5000 mAh, vil en powerbank med en kapacitet på 2500 mAh ikke kunne oplade smartphone-batteriet fuldt ud, mens en powerbank med 10000 mAh vil kunne oplade det måske tre gange.

Størrelse: størrelsen på en powerbank svarer ofte til dens kapacitet - jo større den er, jo større er batteriet. Men da batterier også er beregnet til at være bærbare, kan du gå på kompromis med størrelsen og vælge et batteri, der passer, hvis du leder efter et batteri, som du kan putte i lommen i stedet for på ryggen.

Konstruktion: Da disse genopladelige batterier hovedsageligt bruges på farten, skal der også tages hensyn til hårdheden og styrken af powerbankens materialer for at sikre god beskyttelse mod stød og fald.

Indgangsporte: USB power banks med flere USB-udgangsporte giver dig mulighed for at oplade flere enheder på én gang. Hvis du vil kunne oplade en eller flere enheder på samme tid, skal du sørge for, at den powerbank, du vælger, har mindst 2 USB-udgangsporte.

Kvalitet: En vigtig regel, når du køber batterier, er: Køb altid fra pålidelige leverandører. Billigere batterier af lavere kvalitet kan være af dårlig kvalitet og indeholde billige materialer. Battericellerne i disse batterier har muligvis ikke det angivne antal mAh, oplades langsommere og har en kortere levetid end batterier af bedre kvalitet. 

Pålidelig strøm, hvor og når du har brug for det

Oplad dine enheder når som helst uden brug af en stikkontakt med en pålidelig, kraftig USB-powerbank med høj kapacitet fra subtel® - med komponenter af højeste kvalitet og til rimelige priser.  

Alle powerbanks sendes fra den dag, du køber dem, og de leveres med 3 års producentgaranti.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med kvaliteten af vores batterier, kan du returnere dem inden for 30 dage.

Certificeret sikkerhed og dokumenteret kvalitet

Alle subtel® og CELLONIC® USB powerbanks bruger battericeller af højeste kvalitet: E & ROHS-certificerede klasse A-battericeller med kortslutnings-, overophednings- og overspændingsbeskyttelse, som er blevet testet og certificeret for optimal kapacitet, pålidelighed og sikkerhed - alt sammen før installation.

3 års garanti

Alle de strømforsyninger, vi sælger, opfylder certificerede sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Derfor tilbyder vi en 36-måneders garanti på alle køb.